Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] GFFMC: RX78-02 (The Origin)

應該冇七劍甘堅,78-2 以吾同形式出得太多次!
ckc882000 發表於 30-8-2011 01:56 PM

玩過呢隻依家真係好期待佢出第二d機體~:help:
又入一個坑~琴日入左兩隻拉打black,v3同佢搞到我大出血:no:
玩過呢隻依家真係好期待佢出第二d機體~
又入一個坑~琴日入左兩隻拉打black,v3同佢搞到我大出血: ...
lcm44bb 發表於 30-8-2011 02:22 PM

呢隻都重孝慮買吾買!而家比較想買one piece figures zero 草帽海賊團
七劍而家真係貴到呢~~:72:但都係有價冇市~~~
回復 17# ckc882000

其實唔怕個頭都入得過:o
我果隻真係淨係得個頭有小小事~其他都好好~都唔知點解近排d高達系都係咁~:unhappy:
上次隻sdx又係咁~好在我好彩冇乜sad:handshake:
op我都鐘意但太多角色同屋企冇位~始終我比較鐘意可0以旭得既野~可以轉下姿勢麻:DD
回復  ckc882000

其實唔怕個頭都入得過
我果隻真係淨係得個頭有小小事~其他都好好~都唔知點解近排d高 ...
lcm44bb 發表於 31-8-2011 04:20 AM

Rx 78 不同形式出得太多,見到都驚驚地!:(
Op zero冇人玩,比較平!
不過這個rx 78 是1�100 ?
應該就係同1�100差唔多~~~
今次係個頭 d 油出事, 不過呢條 line 之前好少會咁
1009 最大突破就係個 metal 骨架, 活動能力一流~
趁有貨就好入手~
係呀!要買就快買喇~~
我呢隻係日版~~有d想買埋行版~~
而家仲有冇得賣?
係呀!要買就快買喇~~
我呢隻係日版~~有d想買埋行版~~
而家仲有冇得賣?
膠樽 發表於 31-8-2011 10:49 AM

仲要買多隻:@
旺角應該仲有
阿虎網都有
已經入左 QC一般
Rx 78 不同形式出得太多,見到都驚驚地!
Op zero冇人玩,比較平!
不過這個rx 78 是1�100 ?
ckc882000 發表於 31-8-2011 09:34 AM

呢隻係1/100~如果你有之前既1001/1004其實真係要諗下:(
我一隻RX-78都冇所以響魂展玩完中晒毒:unhappy:
op zero真係冇乜人玩~可能玩得op都會玩p.o.p~:shiny:
但我都係覺得OP野太大隻同太多角色而且一定要用座搞到好晒位~:no:
但只入草帽團同喜愛角色都可以:handshake:
而且你買左又放響度唔開鋪塵?:?
我通常買左都會開放落個飾櫃度自我滿足下:DD
不過呢隻係非法入境者淨係開黎玩左兩野未放出黎得住:die:
各位師兄, 請問 188 仲有冇貨, 約幾錢?

唔好意思, 因為工作忙真係冇咩時間行逛, 同埋我喺柴灣返工, 如果冇就唔特登走一轉.

請幫忙指教, 謝謝.
回復 26# lcm44bb

Rx 78 一隻都冇買過
Pop op 太大隻,出第一隻300 吾洗!越出越貴!
太多玩具未開:angry: ,冇時間
回復  lcm44bb

Rx 78 一隻都冇買過
Pop op 太大隻,出第一隻300 吾洗!越出越貴!
太多玩具未開 ...
ckc882000 發表於 31-8-2011 06:06 PM

op既doa都唔細~個座都幾大個下:56:
不過你買咩我都會支持你既:71:
我果隻就烏咀狗~~~~~~~~~D紅色出哂界