Toysdaily 玩具日報

[詢問] 我想問後追 i man 邊隻比較好

我本來都想上亞壺追返隻mk4, 但問親個個賣家, 都唔可以俾錢前先check件及試燈, 所以都唔敢買...
TonyM 發表於 29-8-2011 02:22 PM

唔會有人肯比你check完先買
鍾意就好,我既喜好同樓主點會一樣?呢D野唔係問人,係問自己......
小弟也是新手,見有d師兄都推薦動漫展特別板ML IV,想請問大家這隻4號仔有什麼優點值得入手呢?
我其實都係近期先追HT IRONMAN.
我動漫果陣買左SECRET PROJECT既MK4
跟住買埋MARK 6
而家訂埋MARK 5 同 新果隻MARK 2
然後考慮要唔要新果隻機械臀. 跟住就唔再後追MARK 1同MARK 3啦
等新出既IRONMAN洗走佢啦~
回復 20# hoihin1010

大大真係好有實力, 可以後追咁多隻IRONMAN  :67:
其實我都係後追一隻MARK6 o者.. 其實都係訂..
Don't 後追la :67:!
我其實都係近期先追HT IRONMAN.
我動漫果陣買左SECRET PROJECT既MK4
跟住買埋MARK 6
而家訂埋MARK 5 同  ...
hoihin1010 發表於 29-8-2011 04:49 PM

ching ...同我差不多...我用個半月追回 IM 系列:70:

mark IV > mark VI > war 物先 > 再order new mark II & mark V

等mark I 再出.........mark III 冇諗住買

但現在好想追回SECRET PROJECT既MK4:help:
ching ...同我差不多...我用個半月追回 IM 系列

mark IV > mark VI > war 物先 > 再order new m ...
滴滴仔 發表於 29-8-2011 07:00 PM

ya,我同你都係一樣. 不過我有動漫版mark4
我冇過番普通版mark4,因為我諗緊要唔要機械臀
mark3 mark1就唔追啦 個樣嘛嘛.. 希望有新版洗走佢地啦
ching ...同我差不多...我用個半月追回 IM 系列

mark IV > mark VI > war 物先 > 再order new m ...
滴滴仔 發表於 29-8-2011 07:00 PM

Can still order markv?! i also want r > <
MK4啦,散買唔洗1K
Can still order markv?! i also want r >
Alton 發表於 29-8-2011 08:32 PM

cut左訂一段日子啦喎
上yahoo bid啦
回復 27# hoihin1010

依家bid單都要比多一至兩魚, 咁不如等現貨會唔會好d?
我反而覺得價位合理mark I 係一個唔錯既選擇,但係新手入門mark VI係好正既,始終有得砌戰損板,同時間mark 4我覺得遲D會有平貨接,亦不急在一時.
P.S 我想請教其它大大,乜有發布mark VII咩??:64:
一定唔好後追紅色的ironman,退色問題解決不了