Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 將不可能變成可能的...才是勇者!!SR合金勇者王GAOGAIGAR

我琴日都開左出黎 玩. 講真, 係比我想像中好, 對腳係有小小鬆, 但可以接受. 可能之前聽大家講佢係 SAD 貨, 我預左自己果隻 會衰 ... 所以玩時其實幾 滿意.

ps 我中 SAD 貨 既 比率 確係 好高 ga ... 詳情可以睇反 我之前既 限定中既限定 神雷登 http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &from=favorites
大大啲相好型,幾張近鏡好震撼!:shiny:特別係HELL AND HEAVEN掹核心嗰幾張:shiny:

好奇一問...天堂地獄破不是gggg???ggg的不是叫天與地???
卑彌呼 發表於 29-8-2011 13:09

無論係GGGG同GGG,超必都係HELL AND HEAVEN,天與地、天堂地獄破、風起雲動拳......不過係唔同組織、機構、地區嘅譯名,連金槌出招都係HAMMER 「HELL」同HAMMER 「HEAVEN」,睇你鐘意邊個。
The back card is wrinkled.
D 相 真毒呀 :69:
好正既相... 我都無玩得咁仔細....:71:
近鏡好震撼:71::71::71:
very good pic!~~
thx for sharing[:71::71:
你有名叫SAD貨之王....睇開D啦∼

我琴日都開左出黎 玩. 講真, 係比我想像中好, 對腳係有小小鬆, 但可以接受. 可能之前聽大家講佢係 SAD  ...
Vince 發表於 29-8-2011 03:48 PM
good post  :71:
用來做背景的指顏色好棒阿
不知道在哪可以買到~
頭像被屏蔽
回復 4# JUNOWONG28

好同意呀﹗我太太話隻隻都係差唔多架啦,買咁多返黎做乜
編輯部出圖,一定要支持啦:71:
Very detail ! ! ! Nice ! ! ! Thanks ! ! !
夠迫力!!!!!!! :71:
配件真係好正!不過真身太膠啦