Toysdaily 玩具日報

查看: 9250|回復: 15

[玩具攝影] 這個アイリ太過萌

Queen Blade,不介紹了,不知就去Google 找吧。
到手後一直也忙而沒怎去開箱看過便放到一二角,牛油紙也未拆,
昨終開封了,仔細看後,表情雖少,但造型卻萌得太過份!
怎萌得太過份?相不多,也請看下去吧。

開箱:

配件一眼看清。地台倒要想一想怎掛アイリ上去……

本物:

換上憤怒的表情後也氣勢十足!

當把姿勢擺成「抱抱」,實在連自己也把持不住!太過萌了!
如果你喜歡アイリ,錯過這款,你一定後悔!
這隻是很不錯的:love:
事關衣裝可用性太高鳥
這隻是很不錯的
事關衣裝可用性太高鳥
alan121 發表於 28-8-2011 12:19 PM

最意外是動少少腦筋就能令她無需地台也能站穩。
我也有入.......如表情多d就好了....
我都對呢個人物好有愛:love:
可惜我唔中黏土人 , 黏土人似乎會自我增值....
我對正常比例更有愛:71:
我都對呢個人物好有愛
可惜我唔中黏土人 , 黏土人似乎會自我增值....
我對正常比例更有愛
雷之魂 發表於 28-8-2011 11:13 PM

其實係QB(QUEENS BLADE)入面設定最萌既角色除左佢都冇第2個(或者加多個巫女巴),其他大多都係賣肉,樣就真係.........:42:
其實QB 都仲有好多萌角 ,
鋼鐵姬
女王阿尔多拉(人妻.ver)
戰鬥教官
對魔師
修女 (唔係果個大波聖女)
海盜
ETC.....
實在太多- -
見到佢 又諗返起佢個死台座...
Queen Blade計埋佢都買左4隻...
佢係第一隻一買返黎就拆盒玩.....

一開見到個台座就o左...........單腳夾.......
ok....單腳都ok....於是一夾....
居然夾左之後 公仔雙腳掂唔到地:50:

浮空!? 居然夾單腳仲要浮空!? 想點呀!?:Q

ok....可能我夾得唔夠入....就夾大力d...
一用力....卡一聲.....夾實左.........仲花左....
係黑腳上面咁就出左兩條白花痕:53:

唉 咩心機都冇晒....立即入返盒....玩具人生又多一個經驗....
講返 我覺得佢係Queen Blade出咁多隻最掂個隻.....可惜個死台座:angry:
其實係QB(QUEENS BLADE)入面設定最萌既角色除左佢都冇第2個(或者加多個巫女巴),其他大多都係賣肉,樣就真係 ...
天威勇士 發表於 29-8-2011 04:18 AM

因為人設是高村和宏?
http://homepage2.nifty.com/vanishingpoint/
thanks sharing.....................
我看動畫時已被女僕姐姐萌倒了~
除了樣子外,性格也很可愛~
頭髮同背景撞色都影得o甘靚,大大好手勢。:71:
回復 2# alan121

muhahaha X2!
ever popular maid costume is good for all characters
因為人設是高村和宏?
http://homepage2.nifty.com/vanishingpoint/
AIRU 發表於 30-8-2011 10:14 PM

天元都係佢設定???:Q
不過天元偏偏萌唔中我:38:
頭髮同背景撞色都影得o甘靚,大大好手勢。
上下盤 發表於 31-8-2011 01:16 PM

在下技術水皮,誇獎了。