Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Neca Predator Action Figure Series3 & Limited Edition.

等左好耐終於等倒 Neca Predator Action Figure Series3 今次 3集Predatot各出一隻 Figure, PredatorS出埋最後隻獵犬( Hound ), 而Predator1就出最original 0既Predator,亦係呃$ 0既一套,而Predator 2就出長老 (Elder Predator), 仲有嚮動漫會場買0既限量版Guardian Predater

呢隻Hound真係有驚喜,全關節,好正!!

可以擺番個吼叫樣

另一邊係0甘樣

凶惡0甘撲出0黎

不過比例上就大左D,細番D會好D

同Tracker Predator友好合照一下先

Elder Predator係第一次出Figure

呢隻長老真係出得好靚,我非常鍾意

呢隻Predator 1最呃$, 同Classic Predator唔同0既只係頭盔無爛

其次仲有唔同0既係身上多左兩串骨頭同頸鍊

呢隻就係動漫會場限量版Guardian Predater

呢隻Guardian Predater盛惠$190大元,遲D會出埋Predator 2最尾過場0既Predator

長老同Macfarlane出0既Predator2主角企埋一齊,一比之下Macfarlane果隻比例依家睇比起Neca呢隻真係怪怪地,當時覺得好靚0架

由其除左頭盔後就更怪,個頭超細
隻elder好正:71:
不過真係唔多覺有呢set野既踪影
回復 2# a_c_e06

呢set真係唔知點解0甘少人入,可能上兩個Series D鋪入得太多,賣得愎
小弟最近都中左少少NECA毒, 買左兩隻PREDATOR
但出面買少見少,唔知大大係邊度入呢?
大大咁岩我以前都有買Macfarlane出既Predator2, 當時買覺得好靚, 依家拼埋NECA睇真係身型比例好唔得,D手關節仲MA MA地,唔知大大有冇入開HT呢?
回復 5# frankylwk
Series 3 我一出果日嚮皆旺買,而依家九龍呢邊都應係皆旺較多有得賣,
Hottoys有儲,我好早已鍾意Predator,所以Hottoys第一次出AVP我都買左2款,
依家最後悔無買Hottoys Predator2隻長老,但後追真係唔捨得,
我0岩0岩影左Hottoys最返果兩隻限定 0既Predator ,
你留意下,我呢一兩日會Post條Link出0黎,
或者你入到我Blog睇下我D舊網誌都搵倒D其他Hottoys Predator相:34:
support !!!!!!!!
唔知有無c兄
係mk見唔見到series 3呢?
各位大大 我想問下Elder Predator邊度有呀?  我找咗好耐都唔見有! 唔該哂!
去雞旺啦,應該仲有series3