Toysdaily 玩具日報

SHF RYUKI福利一報

今天my brother幫我係相熟鋪入左兩隻,我一隻,佢一隻,三舊有找
呢隻龍騎我自己覺得QC一般,我隻腳明顯黑色位有紅色油.......
但整體還可以條龍d色好過RM好多!!
跟手我細佬同d行家傾開,佢地話龍騎係大陸都好受歡迎平均可以賣四魚有多人仔一隻
所以變相旺角,同一扭精品fu lee佢地可以賣咁貴,因佢地都唔志在我地呢d港人..........
而家我地真係俾自由行害死........
今日我去TKO奇趣一盒都唔見!!!
其實福X 呢次開價都幾進取.但冇法有d地方重狼死!
今天my brother幫我係相熟鋪入左兩隻,我一隻,佢一隻,三舊有找
呢隻龍騎我自己覺得QC一般,我隻腳明顯黑色位 ...
玩具人生 發表於 28-8-2011 06:09 PM

我諗你個相熟鋪老細吹水居多...
依家大陸拍賣網賣緊龍騎都唔過三百人仔...
點會去到四百咁高...
呢隻龍騎我自己覺得QC一般,我隻腳明顯黑色位 ...
玩具人生 發表於 28-8-2011 06:09 PM

昨天已見有對大陸男女係精X掃左約廿隻龍騎及其他東西
4條4死魚~ 見到都心寒~ 奈何見有人執到寶~ 滿心歡喜購入~

感嘆~ 有錢人不是我:42:
我諗你個相熟鋪老細吹水居多...
依家大陸拍賣網賣緊龍騎都唔過三百人仔...
點會去到四百咁高...
小堅 發表於 28-8-2011 06:30 PM

其實我都冇去過大陸網睇過...........
佢地d店家話上面個價好走,所以香港人唔買咪算.
反正唔會去唔到貨,但有冇四魚多人仔,我就真係唔知,佢地講,我地咪笑下算..
玩具人生 發表於 28-8-2011 06:14 PM

直頭狼死
青口第一日 日版收依個價 試下水溫
點知都係咁多傻仔落搭
之後 行版都係依個價 賣左陣 都咁多人買
鋪頭仲唔識做 行版都收你4舊幾咩

今次聽到有鋪話cut單cut一半
鋪頭仲好野
人地cut佢一半單 可能以前每隻賺70
依家每隻賺你百4
貨少左唔緊要 利潤 一樣咁多
死未
想知大陸貨賣幾錢..上淘寶睇一目了然..大陸要4魚..吹水咩.2魚3~4就有啦
咁睇嚟last一盒都應該消失咗!
Coffeefee 發表於 28-8-2011 04:57 PM

really??
but我嘅meaning係仲有4盒果時,我買左盒
玩具人生 發表於 28-8-2011 06:14 PM

福X開咩價佢果班FANS都話抵GA啦:67:
次次都話cut單,有咩唔cut丫,d鋪都慣哂,落數落大d,影響咪小d,又有藉口加多d
我從來都覺得買一件普通玩具都要走去排隊係一件戇8+1的事...
你係玩玩具、俾玩具玩你、定俾鋪頭玩你?
價 ...
kuris_021 發表於 27-8-2011 06:08 PM

完全中晒point:71:
福X出咩價都有班人係FB話好抵,搞到其他鋪都睇佢頭出價
yugi 發表於 28-8-2011 12:05 AM

連d厹就咁話好抵都俾其他"田生"商家mark實?:50:
想知大陸貨賣幾錢..上淘寶睇一目了然..大陸要4魚..吹水咩.2魚3~4就有啦
mustang87 發表於 28-8-2011 07:13 PM

上面2位大大真係認為大陸2,3魚果d一定有貨?早期d可能仲有既,
依家香港炒到咁,佢地仲唔睇住黎食,tb果d2魚幾,好多都係得個殼,
問親都冇貨,tb就係衰呢樣野,好多大陸人擺到萬幾樣野,但好多都冇貨,
問佢地點解冇貨仲擺,佢地話咁多吸引人去問,如果收錢我諗最少唔見3分1,
早幾個月訂可能有,依家上面冇3魚中到4魚都未必買到
福X開咩價佢果班FANS都話抵GA啦
yugi 發表於 28-8-2011 08:46 PM

你咪能理,成班狼狗撐場,你呢段野如果係facebook post 肯定#到行街