Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011拉打 FOURZE 開心討論區 (目標--推到做完止)

下集雙魚出場

45話「天・秤・離・反」
46話「孤・高・射・手」
47話「親・友・別・離」
最終話「青・春・銀・河」

嘩!!!大鐵人十七同天地雙龍真係會變型喎!!好懷念呀:help:
我有理由相信如果呢隻都出玩具既話,就有如OOO'S 既SECOND RIDER PROTYPE一樣係好呃人錢架喎!(當然我唔會買…)
今個星期無得播呀?:?
今個星期無得播呀?
原罪 發表於 2-8-2012 01:09 AM

7/29果日無得播
雙魚座黑木蘭唔肯埋理事長堆∼∼∼∼

利用幹部變身器變做雙魚座,決心跟弦太郎,流星佢地一齊共同作戰∼∼∼

校長變節埋咗弦太郎佢地果邊∼∼∼

原幹惠:35:

利用幹部變身器變做雙魚座,決心跟弦太郎,流星佢地一齊共同作戰∼ ...
彌國齋 發表於 6-8-2012 07:33 AM

我個雙魚座, 果然係忠既
仲要用特別版幹部switch.......

疑似新版天地雙龍及大鐵人17!?

喺雜誌上見到拉打Fourze電影版將會出現疑似天地雙龍及大鐵人17
天地雙龍仲會變天龍火箭同地龍車,而天龍俠更加變成天龍女俠。咁大鐵人17曉唔曉變堡壘呢?
我就唔識日文,斷估佢地都係奸角,唔知有冇ching知呢?
其實對Fourze電影版冇乜興趣,不過見到佢地又好想睇吓:shiny:
有出玩具就好喇:handshake:

利用幹部變身器變做雙魚座,決心跟弦太郎,流星佢地一齊共同作戰∼ ...
彌國齋 發表於 6-8-2012 07:33 AM

蘭無聽書,都話左個開關唔開以誔生,佢打win獅子都無用:(
蘭為咗救校長去變身,  校長應該好好報答學生~:58:
現在的拉打或戰隊劇場,常引入舊經典角色。

我都買左幾集睇。