Toysdaily 玩具日報

查看: 5944|回復: 11

[個人收藏] (舊品) 機動警察裝著玩具 No.3

搵左好耐嘅一套舊品玩具~機動警察裝著玩具 No.3

在咁多舊品機警玩具來講,呢盒真係做得非常出色,先從外盒來睇已經好吸引,淨係睇個盒面及底,都已經清楚隻玩具係點玩

仲要每個parts都有名字介紹

開盒睇下先

少有運輸車玩具

這盒玩具嘅特色就係可以替人仔"換衫",先變個普通樣

頭盔嘅設計都好細心,內裏有兩塊海棉,係避免安裝時會弄花玩具表面

除左野明公仔,仲配有一個黑色人仔,係比英格輪裝上

大合照(由於唔想整爛,所以運輸車沒有安實,很抱歉):64:

其他配件

最鍾意係呢個樣...哈哈

Q版運輸車,本身有貼紙可以貼上,但為左保留完美,都係唔貼啦

呢個系列本身仲有No.1 & 2,有興趣可以去我相簿睇下...:77:
https://picasaweb.google.com/113982231907331163681

嘩~我好耐之前見到有得賣,現在不見了~
我以前有高達及幪面超人。
wow. Cool toy! :71:
WAH !! 一直想知道此玩具的內容
開眼界了~~ :handshake:
好可愛的起動台{:3_147:}
verywai 大大o既神物分享點都要支持下~

呢個SD裝著系列無論高達同非高達都非常OK~
that trailer is the best part for this toy.
it was so much fun back then
嘩~我好耐之前見到有得賣,現在不見了~
御姐喵 發表於 25-8-2011 13:59

呢隻真係好難搵...:26:

WAH !! 一直想知道此玩具的內容
開眼界了~~
WalkerMachine 發表於 25-8-2011 14:23

heehee...多謝欣賞:77:

verywai 大大o既神物分享點都要支持下~

呢個SD裝著系列無論高達同非高達都非常OK~
Squall 發表於 25-8-2011 14:54

多謝Squall兄既支持
以前既SD玩具真係好正,就算而家再出,都會好受歡迎:73:

that trailer is the best part for this toy.
it was so much fun back then
flash 發表於 25-8-2011 16:19

agree...many patlabor's fans really want to have the trailer product:67:
多謝師兄分享,真的第一次見,以當年的玩具來講,真的做得好好,特別是細節方面,以當年的技術,人形面相做得好好,加上有部運輸車添,真系好少見!恭喜師兄收到心頭好
我以前有高達及幪面超人。
pkfox 發表於 25-8-2011 02:01 PM

係Z高達黎,仲可以砌成飛行形態:handshake:...可惜已經俾母親大人送咗去堆田:49:......
多謝師兄分享,真的第一次見,以當年的玩具來講,真的做得好好,特別是細節方面,以當年的技術,人形面相做 ...
bond123 發表於 26-8-2011 15:11

係呀,個人仔真係做得幾趣緻:52: