Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 終於買到GGG,以及最近買咗

行商場見到新開了一間很細的美玩店,又見到NECA龍隼了。這款我曾經買過兩次了,第一只repaint完後被人買了,第二只網購回來質素很差又斷腳。那這次再買吧。細細對比原來NECA真系有傳說中的流嘢,對比落我覺得我以前買的兩只都系流嘢,呢只靚好多。
呢只系我比較喜歡的NECA公仔,近期亦正想介紹一些NECA類的幾只正鬥美玩....  

反鬥城限定ROTF DELUXE Scanning Ironhide
本來想去反鬥城睇睇會唔會有有MARVEL賣的,但好可惜廣州的玩具反鬥城的貨非常悶人。行行下見到她,女友覺得不錯,雖然無計劃買下,但我見咁順灘,那便去付款了。然後在走出商場到去食飯路上包括食飯時都在手上玩個不停,呢只系好嘢來啊!!!!
電影版3集不同級別的鐵皮我都玩過了,而呢一只,我覺得系最正的一款!

3A 7.5寸 WWRP Armstrong
又來一款岩士唐機械人,呢次大只過我以前買下的一款呢,好平好正好靚,RMB 275,抵!  

SRC勇者王是我本月最最最恨早點得到的,偏偏廣州很遲才派貨,槌還要聽日先到,唔理了,影住一張先。

GGGG 1.5版是多年前入的了,只是今晚拎出來湊下熱鬧。靚是靚,但都完全唔敢玩呢。

8月還有咩呢∼∼∼SHF龍騎(大CUT單了)、EX神話 雙子(無訂添)、HT MK5(HK呢兩日派,廣州唔知要等幾耐∼∼)、FIGMA鐵甲威龍(等通知啊等通知啊∼∼∼)、R魂 多魯基斯III(也是本月嗎?)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
靚圖, 要推一推:71:
請問樓主廣州邊度有玩具睇? 小弟有時都會返廣州工幹... 最好係地鐵沿線啦!!
西門口站出,就人民北路越富廣場

海珠廣場出,就一德路
鐵皮真的很正呀~~~
隻鐵皮DELUXE版個高度是否和DELUXE版D BEE差唔多?這樣就唔夠大隻了:42:
勇者王有冇QC問題?香港那邊批貨D股關節都好大問題:77:
D級鐵皮系的確唔夠高的,關注比例的話就會難落手D。

勇者王我開過兩盒,兩盒HIP位都無問題,但頭一只就系心口獅毛上色出問題,上圖的是第二盒了。
另亦有在店頭玩過兩只DISPLAY,HIP位都無問題WOR