Toysdaily 玩具日報

查看: 14696|回復: 20

[玩具報告] "我才是志葉家第十八代當家........我的名字叫:志。葉。薰"~~~

操縱「火」文字力的武士,志葉家第18代真正當家。她的父親(上一代真劍紅)為了保護未出世的孩子防堵外道眾趕盡殺絕,拼了命使用不完全的封印文字封住外道眾(血祭慟哭)並安排丈瑠作為影主。從小到大隱居山林,避開外道眾的耳目,專心習得封印外道眾(血祭慟哭)的一筆。四十四幕後她覺得封印外道眾的時機已到並回歸領主之位,這個突如其來的想法與舉動讓日下部彥馬以及其他戰士們無法接受。由於是真正的領主,雖然年紀比志葉丈瑠小很多,但程度與丈瑠不分軒輊。基本上是個通達明理的主公,在使用封印文字失效後,把當家之位傳給志葉丈瑠。(維基百科)

可恨的AEON限定.......:49::49::49:(照BANDAI往常嘅做法可能會再放上魂SHOP......)

盒底

配件:8隻可換手腕,變身器,真劍丸,烈火大斬刀,軟膠短裙......居然冇"折神":49::49:

正面

背面

其實比真劍紅(志葉丈瑠)矮.......

真劍丸

變身器

烈火大斬刀

折神

其實找不到原因會入呢隻限定............
不過因為佢係"戰隊史上第一位女性紅戰士"........
咁我又覺得抵你係.............."限定"喇:DD:DD:DD
(反正自己都只係儲紅戰士........當我豪比你喇:o:o:o)
壞人兄果然有心有力~~~~小弟第一個支持~~~~~:DD
壞人兄影到咁靚...d光好柔
要俾讚!
我都係覺得好 man ~_~
女紅~~~ 可能係日後 更多更多~~~既開始:50:
果然係壞人:what::what::what::what:
いいね!靚相,一定支持~~!!!:71:
壞人兄果然有心有力~~~~小弟第一個支持~~~~~
Somebody_Ex 發表於 25-8-2011 01:07 AM

some 哥果然快手,多謝支持~~~~~:64:
    不過其他顏色嘅戰隊就交比其他兄弟出post~~~~~:78:
小武 發表於 25/8/2011 01:02
(反正自己都只係儲紅戰士........當我豪比你喇)

就呢一句, 點都要比99個讚 :71: :71: :71:

小弟就真係豪唔起啦 :56:

尋晚訂左豪快黃, 點知過幾日又要去訂粉紅公主..... :44:
好想要呀~:63:

呢度又買唔到...
D相好正喎壞人兄 :$
豪得好!:71:
D相好正喎壞人兄 :$
豪得好!:71:
正分享:$
十ト:71:
頭像被屏蔽
D相好正,十ト分享
壞人兄影得好:71: