Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ryogoodbye

[分享討論] 請問現在那裡有六神合體賣?

有一隻bid 到28魚,另一隻開32魚,但唔知有冇人bid
seiya_shun 發表於 24-8-2011 06:28 PM

好彩再版一出即入,如果唔係,買兩隻都得呀!!:73:
回復 10# ryogoodbye

冇乜分別,個人喜好姐
MK而家最高個價:34   :43:08年初版wo....
人地亞虎連埋基因都係31咋嘛:38:
In's Point , 29xx  , yesterday Jap version
回復 18# chunto0731

邊個虎呀!好似吾多見!:31:
回復  chunto0731

邊個虎呀!好似吾多見!
ckc882000 發表於 25-8-2011 10:29 AM

拍賣網...:(啱先睇返已經完左了
回復 21# chunto0731

Wor 好快喎!其實都抵架!

留返d錢買第二樣玩算吧. 個價真係唔值
08年經濟唔好, D 舖入得少貨, 好快比人渣干. 搞到個個都要高追.
唔似宜家神奇大帝太多貨, 愈賣愈平, 搞到我2 隻都買貴晒!
樓主唔介意, 可以bid 下2手. 之前廿烏有件9 成新, 少爛, $1450 有成交.  我後悔冇出手呀 79:
不過就要成日'目及' 住, 真係好耐先出件正野可以比人平bid.
30魚???  自己bid 咋嘩!!
kevinwong4ever 發表於 24-8-2011 06:22 PM

X2

小弟上年11月先用!$))買復刻版, 有冇可能去到3K呀而家:58:
3K..唔係化...最多唔買...:(