Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 轉~獨角獸全武裝ver mg了~~~~~~~~~~~~~

I am waiting for Banshee. :36:
too expensive.............{:3_140:}
其實點解會轉左做綠色?
等 Metal Build~ :78:
其實點解會轉左做綠色?
PKane 發表於 24-8-2011 01:18 AM

Psycho Frame本來係唔識發光既,
但唔知點解馬沙反擊最後一場,Psycho Frame好似同阿寶以及一大班機師既精神力共嗚,發出粉紅光,連小惑星都推走埋.
至於UC呢,好似話最後主角NT能力覺醒,同Unicorn進一步共鳴,所以發綠光.
由於本小說放低左半年左右,都唔十分sure,有錯請其他人指正一下,thx.
Wait & See~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
小說係咪有一隻"黑色Unicorn"架?

CHeCK返資料..
齋一隻UNICON都要5千YEN...
連BASE果隻就要7千5百YEN
呢隻一定過7千YEN啦...
小說係咪有一隻"黑色Unicorn"架?
誌上限定 發表於 24-8-2011 09:27 AM

係....克獅子
另外一set出就ok
Psycho Frame本來係唔識發光既,
但唔知點解馬沙反擊最後一場,Psycho Frame好似同阿寶以及一大班機師既精神力共嗚,發出粉紅光,連小惑星都推走埋.
至於UC呢,好似話最後主角NT能力覺醒,同Unicorn進一步共鳴,所以發綠光.
由於本小說放低左半年左右,都唔十分sure,有錯請其他人指正一下,thx. Toro 發表於 24-8-2011 03:28 AM

馬沙反擊個次其實都係發出綠光的, 獨角獸點解係紅光, 好似話係因為駕駛者的精神狀態問題, 發怒的精神狀態就會出紅色
加美由Ko C樂哥時就係紅色
i think for its size, fix full armor did a good job. i wouldn't get it
for GFFMC ayw if it were to release. it is really not a good design
for display imo.
係....克獅子
eric 發表於 24-8-2011 10:08 AM

黑色果隻唔係叫報(索)女妖咩?
This one: