Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 惡搞劇場之美少女vs大Shocker-第一章 覺醒吧!梓喵

上集:http://www.toysdaily.com/discuz/thread-163454-1-1.html
上集反應冷淡,希望今集會多d人回

decade:大家好~第一章,參上!上回講
到我成功把梓喵納為後宮,成為大shocker的一員。
現在我就繼續去收後宮~

???:到此為止,可惡的decade!!
decade:你..你究竟係?

[唔好意思,暗左d]
brs&初音:路過的美少女,給我們記住!!變身!

W:我們就係二合為一的W!!decade!來細數你的
罪孽吧!!

decade:量子型梓喵,上吧!
梓喵:Yes,my lord

梓喵:喝!
W:難道你被洗腦了?

W:覺醒吧!梓喵!!你不應幫助decade的!!

梓喵:我..我究竟在做什麼...
brs:梓喵,起來吧,打倒decade!

梓喵:decade!我明白你的惡行了,我要打倒你!!
decade:哼!1號,上!

1號:接招吧!風!雷!電!
梓喵:我才不怕你!

梓喵:輪到你了,decade!

decade:今日我先回去。梓喵,你將來會後悔不幫助我的!!

梓喵:brs,謝謝你,可讓我加入你們嗎?
brs&初音:當然可以!
於是,三位少女踏上打倒decade的路程了...
本集完,下回預告:世界破壞者破滅之日
頭像被屏蔽
支持BRS、初音&K-ON~(三樣我最愛~~)
而...咁易醒番....
1號比輕易打低:79:....
話說變身的時候我以會係美少女戰士呀:love:...
支持BRS、初音&K-ON~(三樣我最愛~~)
mato 發表於 23-8-2011 07:17 PM

多謝你,之後初音同brs會...(請腦補)
o係冷宮既各位都係同等地位---冇人睇,放心吧:42:
o係冷宮既各位都係同等地位---冇人睇,放心吧
天威勇士 發表於 24-8-2011 03:12 AM

起碼有你同其他回復了的人睇...
快d出下集啦,如果唔係...................^^
回復 9# blackwall
你在恐嚇我嗎?你明明已經睇到第三季的...
支持劇場創作,唔好停呀,玩具日報的劇場創作已經呌咗好耐啦,係時候燃起創作的火:*