Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ase

[玩具攝影] 雖然好想分享綠魔,但對呢幕真係念念不忘(劇透注意)

其實可以咁講, 尼個係上一集既前設黎....
真係好好睇架!!絕對冇介紹錯,搞到我想追返Planet of The Apes系列!!
ase 發表於 23-8-2011 10:31 AM

Which one did you get?
maxcyeung 發表於 23-8-2011 01:34 PM

上集都OK好睇,雖然中間幾悶,不過個結局真係估唔到,10年前睇上集果陣一直期待有續集,因為個主角未死,等左咁耐終於有,但竟然係前傳,不過真係好睇!
本身無諗過買小綠魔,因為之前無買蜘蛛仔,唔想高追益炒家,但睇完呢套之後,忍唔住上網BID左隻,雖然貴左D,但覺得值,法蘭高最近兩套戲都有好口碑,又靚仔,睇怕會大紅大紫!
maxcyeung 發表於 23-8-2011 01:34 PM

劇中有提到有太空人坐火箭去火星,呢班人應該就係上集的主角。
回復 15# anson@yeung

快d去睇啦!!!! 你就會入隻~~綠魔~~~:60:
以為你講SPIDERMAN 劇透, 點知原來你意思係RISE OF THE PLANET OF THE APES, 咁
岩今晚就係去睇呢套 :56:
以為你講SPIDERMAN 劇透, 點知原來你意思係RISE OF THE PLANET OF THE APES, 咁
岩今晚就係去睇呢套
insomniac 發表於 23-8-2011 20:13

真係好毒架:63:
劇中有提到有太空人坐火箭去火星,呢班人應該就係上集的主角。
真武 發表於 23-8-2011 04:49 PM

之後就係成個地球過左幾十年,
個主角返到去地球....
發現全部都係人猿....
我都係有聽過電台提過下係前設,
我先走去睇下....
你唔提我話有火箭, 我都連唔到線呢....
多謝大大提到!