Toysdaily 玩具日報

查看: 12384|回復: 12

[劇場創作] 海賊戰隊 豪獸劇場(下集) 豪獸神VS爆龍王!!(食玩)(多圖)

海賊戰隊 豪獸劇場(下集) 豪獸神VS爆龍王!!(食玩)(多圖)

上集提到,豪快王終於頂唔順豪獸神,要同佢死過啦

佢地仲要各自找了獅子同龍做幫手

咁結果……佢地為左寶藏,所以都係決定和解,但各位唔好諗住個故事咁就會完呀!!因為仲有下文………

豪獸神 : 上次好多謝你幫手喎, 暴走爆龍兄~~

暴走爆龍 : 小事啦,不過話晒都係我幫左你,你係咪好應該請我食放題先?!~

豪獸神 : 吓???幫左我要我請你食放題???你傻架???返去你個古代世界食草啦!!!!

暴走爆龍 : 你個死仔丫,話晒我都係你前輩,仲要幫過你,竟然咁寸???信唔信我一野鑽爆你個口呀?!~
獅子們 : 果邊好似有野睇喎~~~

豪獸神 : 而家得你一個尾巴識鑽呀?我夠識啦,鑽死你!!!!!!

暴走爆龍 : 你隻藍色野咁Q寸?等我吹雞教訓你先得!!!!

暴走爆龍 : 爆龍合體!!!!!

豪獸神 : 而家得你一個可以變人形呀??我夠得啦!!!

豪獸神 : 你有種既就同我打過啦!!!!
爆龍合體 : 打咪打!!怕你隻手有牙呀?!!!!

爆龍合體 : 接招啦~~~爆龍必殺鑽!!!!!!!!
豪獸神 : 我都有!!! 豪獸鑽!!!!
(你兩個係咪除左鑽下鑽下就唔識第2招架啦?=.=”)

爆龍合體 : 鑽死你!!!!
豪獸神 : 鑽爆你!!!
(都仲係用緊鑽….. =.=”)

爆龍合體 : 呀~~~我唔夠佢鑽呀>.<
豪獸神 : 我個話晒都係30世紀鑽,你個古代世紀鑽又點會夠我鑽呀??嘿嘿!!!

爆龍合體 : 可惡!!!唔夠你寸又唔夠你鑽,咁我就用棒啦!!!
豪獸神 : 嘩!!!做咩你會突然有對手架???

爆龍殺手 : 喂!!!你兩個做咩出手呀???

爆龍殺手 : 我地唔可以自己龍打龍架,比人知道左會笑到我地聾架!!!合體!
獅子們 : 我地知道左啦~~呵~~~

爆龍殺手 : 你係前輩就應該有前輩的風度~~

爆龍殺手 : 你係後輩就好心你對前輩就客氣&#21874;,有禮貌&#21874;啦!!~~

爆龍合體 : 爆龍殺手,你有所不知啦,上次佢要單挑豪快王又唔夠人挑,CALL左我地黎撐場,而家我叫佢請返我地食放題,佢竟然唔肯喎!!!
爆龍殺手 : &#21523;??食放題咁正!!!豪獸神呢獲點計都係你既問題啦, 前輩叫你請食放題就請啦,邊度到你話唔請呀?!~

豪獸神 : 你條死人為食龍丫,一講到食就話我錯?等我鑽爆你!等你做隻真正既「爆」龍!!!!

爆龍殺手 : 呢個30世紀出產既鑽都唔講得笑架!!拿返支爆龍棒擋住先!!!!

爆龍殺手 : 諗下先, 豪獸係我同龍皇連者,時間火燄三個人既力量組成,我得紅劍爆龍幫,兩個力量未必夠三個打喎!~~

爆龍殺手 : 爆龍合體!我地聯手啦,話晒我地有5個人,一定WIN架!!!
爆龍合體 : 好!!!黎啦!!!!

超級爆龍合體 : 力量結合,5龍合體!!!!

豪獸神 : 合體又點呀?我就唔信你班三億五百萬年前既老人家,可以勝得過我個30世紀鑽!!!
(點解都仲係鑽架???)

超級爆龍合體 : 哈!!!你太睇小我地地啦!!哈哈!!!
豪獸神 : 呀!~~~~我個30世紀鑽不敵呀~>.<~

超級爆龍合體 : 豪獸神!!我再問你!!而家究竟你肯唔肯請前輩們食放題??!!

豪獸神 : 可惡!!我不甘心呀~>.<~但命仔緊要D喎……..只好當敬老啦……

豪獸神 : 好啦, 前輩們我…我請你地食放題啦…..

獅子們 : 豪獸神!我地都係你前輩喎,所以你都要請埋我地食架^^
牙吠獅 : 我第9集出場,你18集先出,我早過你出即我都係你前輩啦,咁要請埋我啦^^哈哈~~~

豪獸神 : OH NO!!~~做咩我會有咁多前輩架??我個銀銀的銀包冇啦~嗚~>.<~

(完)
頭像被屏蔽
仲諗住有豪快王vs豪獸神,點知變了爆龍王...
話說豪獸神關節很多呢~
笑死))))) :34: :34: :34: :71:
d 獅子好正{:3_133:}
返去食草&#22000;度笑左:34:
好用心的製作,,,支持一下先:71:
我都支持下 :71::71::71:
頭像被屏蔽
回復 9# leo2004

天裝應該零有,
港版的話炎神都有~
頭像被屏蔽
回復 11# leo2004