Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sonic334

[詢問] 呢隻IRON BABY mark IV 出左未?

這只是韓國公司製作模件, 台灣有代理出上色完成品, 價在1.2K左右, 約於6月底出. 香港暫時沒有渠道可以購買. :71:
這只是韓國公司製作模件, 台灣有代理出上色完成品, 價在1.2K左右, 約於6月底出. 香港暫時沒有渠道可以購買. ...
Smarties8 發表於 31-5-2012 11:56 PM

1.2K.......咁進取.......
回復 17# T_A_I

其實台灣那邊都好多人預定, 但我較喜歡Ironbaby Mark 7 & War Machine, 遲些可能有上色完成品. 而白模就現在可以預定.

回復 16# Smarties8

唔好玩啦....1.2k....你係要我9魚幫你攞貨又點話!

上阿苦訂啦...500到有啦師兄:67:

一對訂先 1.3k

回復 19# riko

先生請睇清楚是上色完成品1.2K, 你個幅圖個價係原件, 咩叫原件你知道嗎 - 即係要自己砌同上色. 回覆前請睜大雙眼睇清楚先喇! 懶醒. :34:
真係比你笑到....:73:

我真係好想知上色完成品500 yahoo拍賣網地址. 你幫我買好500要上色完成品Mark 7一隻!!! :x

如果你唔係禁吋語氣都唔想點醒你. :53:

P.S.: 剛上過拍賣網人地寫到明 "MC005 minikiin Ironman Mk7 + War Machine (原件) 預訂價 1.3K 白件未砌 手辦." :74:
無色手辨,之前好似重話有隻非原件平D,心口, 手同眼包燈,冇講外定內入電