Toysdaily 玩具日報

[新品消息] (SORRY!已修圖)國產野!邊個話唔掂?!一系唔威!一威就龍咁威!

到時買盒睇睇質量如何。但HK有代理麼?
我非常厭倦國內一直用三國和西遊記這些題材,難道不能做一些原創作品嗎?
good......:handshake:
又好似幾好播,起碼唔駛好似而家笨大出d模型咁砌骨架都要砌成個月砌到無晒引咁…最後就係睇下qc點,會唔會好易爛
我見圖入面仲有關羽同埋一部紅色似係張飛機體!
希望佢出得質數好d啦, 威俾日本人睇!
勁..出左一月要話比大家知!!!!!
外型一流, 希望質素都一樣~~
小白龍經過多年嘅努力已躋身國內山寨品牌的首位:71:已經開始不只作模仿別人嘅工作了,踏上了開辟新品嘅路上,但不容易啊.不過我們會支持你.
wow, let's hope the joints are all tight.
the design and sculpt is exceptional, thx for sharing bro.
when's the release date? i want one too! and any more
info from the same series?
好型...................................:50:
回復  車仔

快架啦。。好似系今日內地漫展展示出來既~應該年尾就會出~
bowknotpig 發表於 21-8-2011 10:12 PM

呢件野年頭以經做好,等左大半年,仲要等年尾:(, 而家係等單先投資生產:78:
都可以買番隻睇下質素點~
講真...造型真係好得, 雖然聽講分色好差, 但玩得呢d都會上色架啦
油死人,好多件一件過!
我非常厭倦國內一直用三國和西遊記這些題材,難道不能做一些原創作品嗎?
登入 發表於 22-8-2011 04:27 AM

日本的都多到暈

剩係三國係列的SD高達出左幾年都未出完

仲有好多動漫都係三國為主,,,