Toysdaily 玩具日報

[其他] 帝姐! 你終於識郁了!

回復 1# 薜安
ching 可以pm 我地址和價ma? thx!
這次俾強國食左頭啖湯,話唔定刺激到笨大出可動女帝LU~
隨感一亡魂 發表於 21-8-2011 09:40 AM

M記一出pop第一款女帝時..我已經覺得可以出十二吋可動啦....
D玩具商真係唔諗野既...

不過....可能想出多幾款硬軚姿勢食埋條水先掛..
出左可動...如想點擺都得......硬軚野始終少人入左....佢地都可能計過數既..
M記一出pop第一款女帝時..我已經覺得可以出十二吋可動啦....
D玩具商真係唔諗野既...

不過....可 ...
薜安 發表於 21-8-2011 01:54 PM

嗯...亦有可能了~
但可動玩偶的關節會破壞玩偶的外型,總有人不喜歡可動了~
嗯...亦有可能了~
但可動玩偶的關節會破壞玩偶的外型,總有人不喜歡可動了~
隨感一亡魂 發表於 21-8-2011 07:19 PM

而家已經發展到有包膠素體出左了.....關節位包晒...好滑溜的...
玩具商有心出...相信其實唔難丫...今時今日"強國"都出到咁...
日本點會唔可以更完美丫....想賺盡d就真...
而家已經發展到有包膠素體出左了.....關節位包晒...好滑溜的...
玩具商有心出...相信其實唔難丫...今時 ...
薜安 發表於 21-8-2011 09:45 PM

亦看看市場的消化能力了...
如果用包膠素體,售價一定很高昂,市場能否消化呢...
亦看看市場的消化能力了...
如果用包膠素體,售價一定很高昂,市場能否消化呢...
隨感一亡魂 發表於 21-8-2011 10:06 PM

都岩......
但係囡囡既野....只要做得係好.....貴一貴都大把人入..
看其每年日本出既女figure數量款式...都可體現到.....:he:
wow, the color looks good too, brother could you PM me please?
都岩......
但係囡囡既野....只要做得係好.....貴一貴都大把人入..
看其每年日本出既女figure數量款式 ...
薜安 發表於 21-8-2011 11:03 PM

咁又係...而且只要角色紅,figure的質素已經不是問題...
Please tell me where you buy it and how much O_O.

Please please please!! PM me D= !!!
Please tell me where you buy it and how much O_O.

Please please please!! PM me D= !!!
MyPerfection 發表於 9-9-2011 05:05 PM

呵苦拍賣有人放啦....不過超貴...哈哈 :x

我果隻已經幫佢換左衫...再唔係女帝了...:love:
唔錯喎,,,係個樣衰d

換pop個頭上去應該幾好
gerrard814 發表於 21-8-2011 01:34 AM

POP head can't be taken off isn't it lol.?
POP head can't be taken off isn't it lol.?
MyPerfection 發表於 11-9-2011 03:54 AM

我無POP果隻.......如果有師兄兩隻都有...
希望可以告訴我得唔得...最好有相.....

不過POP頭好像大一點....有待證實
如果唔洗10魚,都可以入黎做下門神囉! :70:
If POP head can be taken off, it will work, because the head of this one is too smaller :O

My POP is on the way from shipping, I will check if the head can be taken off
回復 44# MyPerfection

if you are looking for switching head, it probably doesn't work.
coz their skin color has a noticebally difference. it'll be like a
white chick in a malaysian's body