Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] HOT TOYS JOKER DX Version 家中上妝準備情景製作

This is really really really great!
正喎.....有心思......:71:
好有心機 ~ :71::71::71::71::71::71:
頭像被屏蔽
再睇,一樣覺得你影和心思都很精彩,
個面具放在櫃入面,好有feel!
Ray, 呢隻可以賣番出去,因enterbay會出,hottoys出version2
Strawberry 發表於 26-2-2012 01:48 PM

唔會賣啦,  呢隻有未上妝樣(From Joker DX), clothes from Ver 1.   另外 display 有 bank robber 頭 repaint (simply the best !) 配 DX clothes, 叧可動眼 DX 頭 配 Bank Robber 身 三隻 Joker display 中.

Joker 2.0我覺得只是打擊 EB 技倆, 如果唔係植髮又突破唔到 DX version.  就算出都分分鐘等幾年先派貨, 到時可已經沒興趣 玩12" 了 .........  HT 近期常常食老夲, 有點悶. 返而玩 3A 有驚喜.  因為 set pose 和拍照遠比齋企 HT 好玩.
大大呢個情景好讚~
仲要為個情景上埋個警察ver頭嘅色
:71: