Toysdaily 玩具日報

查看: 2051|回復: 11

[詢問] 我隻新1號斷手又斷腳ar

我隻新1號 ver2.0 斷手又斷腳ar
我想問ht新出的齋body o岩唔o岩用?
新個隻可能太大隻bor, 我換新一個時用左slim都係岩岩好fit得落, 再大應該唔岩
新個隻可能太大隻bor, 我換新一個時用左slim都係岩岩好fit得落, 再大應該唔岩
insomniac 發表於 19-8-2011 09:21 PM

which one is slim?
頭像被屏蔽
好無陰公者:63::63::63:
which one is slim?
ithacity 發表於 19-8-2011 21:25

個盒有寫架
見人問開我都想問,我想幫隻草加雅人換個好啲嘅 body, 呢個 TTM Slim 啱用的話,我都要買一個。

TTM09"室"頭關節一樣易碎,想高追要諗清楚。:64:

HT要去到2010年出果批至作出改良...
TTM09"室"頭關節一樣易碎,想高追要諗清楚。

catcat 發表於 20-8-2011 11:38

其實2010後有無出過slim TT? 我個隻換左TTM10 (黑人版), 不過個盒都係寫2009出
其實2010後有無出過slim TT? 我個隻換左TTM10 (黑人版), 不過個盒都係寫2009出
insomniac 發表於 20-8-2011 12:24 PM

簡單來說,全部SLIM HT BODY都有同一問題....
見人問開我都想問,我想幫隻草加雅人換個好啲嘅 body, 呢個 TTM Slim 啱用的話,我都要買 ...
迴轉宙斯 發表於 19-8-2011 22:00

日本人最好都係用返301
TTM09"室"頭關節一樣易碎,想高追要諗清楚。

catcat 發表於 20-8-2011 11:38 AM

CAT大, 啞苦有散件 理髮師 slim body賣, 關節已改良~