Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話EX 雙子座見到有得抽啦!

我都訂左 !!!

不過最後都係唔想 ( 無錢 ) 開多條 line, 決定讓比人算了 ~~
回復 15# lcm44bb
Shf V3 就NO LA 亞馬信反而想要,EX 系列都炒吾起,短炒姐,會回洛
回復  lcm44bb
Shf V3 就NO LA 亞馬信反而想要,EX 系列都炒吾起,短炒姐,會回洛
ckc882000 發表於 20-8-2011 09:35 PM

唔係Shf V3~係MEDICOM12吋THE NEXT V3:73:
Shf唔係我杯茶:67:雖然可動性高:36:但我唔太鐘意D關節露晒出黎:67:
一定會再販 :45::45:
:56: :56: :56: 回復 18# lcm44bb

12 吋衫包膠梗係正啦!但冇甘多錢,只好玩shf:56:
我訂左行版!而家仲有6日,勁期待:$
我訂左行版!而家仲有6日,勁期待
anson@yeung 發表於 21-8-2011 02:40 PM

八月有好多玩具出呀:(
回復 22# iamfinethankuuu
下兩個 hot post 聖衣神話EX 雙子座sad貨討論區!
聖衣神話EX 雙子座炒價集中討論區!:34:

回復 20# ckc882000
12吋都係簡款買姐:34:
都係入諗住入black系列同THE NEXT系列:45:
新果d我全部都唔識:47:
神話我都係得十二星座同新生五子:77:
EX兩個月一隻我諗我都可以儲齊佢既:36:
話時話隻EX巨蟹真係幾正:D
貴就不要買咯,這些黃金Ex,說穿了,又不是改少少,又拿出來賣多一次。大家真的不需要爲了他那麼不開心。
回復  lcm44bb

貴左6、7 拾ok la 我訂佐接近半年
ckc882000 發表於 20-8-2011 01:31 PM

接近半年???...唔係五月尾先開始有得訂咩?
等緊!~~不過個PACKAGE 無得睇, 唔同之前神話咁, 即係抽大egg!~
hope qc ok la!~
想問Ching EX 巨蟹有相睇啦?開訂末?
我驚到時無貨收喳:47:一時心急,上uwxnts搵人訂,唔知信唔信得過:59:
可能25號都有了~