Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SD gundam action figure 預計會推出的作品

回復  redfish

如果市販都包埋,搵鬼買了
之前2款搵笨魂限都唔多見了
神王 發表於 17-3-2014 12:05 PM

流星boxset是普通貨, 不過包埋搵鬼買單件版倒是真的
流星boxset是普通貨, 不過包埋搵鬼買單件版倒是真的
redfish 發表於 17-3-2014 12:31 PM

穩陣起見,睇埋SF未起動點出都未遲
IJ除非出未起動+流星,否則都難出原色套裝
4月有兩新款:
Aile Strike renewal,定價一魚二有找,睇價應該唔包空中霸王
Banshee Norn, 定價一魚六有找, 定價和普通Banshee一樣, 相信冇左兩臂的武器.
已派(PIC FROM FL FACEBOOK)
Search from Internet~!
回復 185# 聖鬥士紫龍

這盒只在返豆乘有得買?
Search from Internet~!
聖鬥士紫龍 發表於 20-3-2014 11:04 PM

pic from FL facebook
仲有v2,MK2,zz 泥緊……
joseph1106 發表於 15-3-2014 09:13 AM

5月 V2 BUSTER, 定價魚6有找
5月 V2 BUSTER, 定價魚6有找
redfish 發表於 22-4-2014 08:02 PM

V2 BUSTER 同 V2 A 分開出??? 要 V2 AB  咪要買2隻 WTF 仲要魚6????????
V2 BUSTER 同 V2 A 分開出??? 要 V2 AB  咪要買2隻 WTF 仲要魚6????????
michaelyip@ 發表於 23-4-2014 05:55 PM

定價一魚六有找其實是正常的, 呢個系列全新模具又平過呢個定價的, 得隻OO高達, 仲要冇乜配件, 多D配件的OO7劍定價一魚六有找, 而OO RAISER定價要二魚有找
唔係唔正常 係如我要V2 AB 甘要買2隻(V2A + V2B) if一隻160 2隻=320 甘不如買robot魂.....
唔係唔正常 係如我要V2 AB 甘要買2隻(V2A + V2B) if一隻160 2隻=320 甘不如買robot魂.....
michaelyip@ 發表於 23-4-2014 06:08 PM

定價姐, 街鋪一般都唔會跟, ROBOT魂跟日圓定價計要4魚
呢D價的SDGO 深水"土步" FL一般會賣魚四樓下
重點係多左1隻V2 有少少浪費 會否有DX set 有埋A+B 甘就好先前佢張問卷係簡V2AB 唔係分開
T.T
重點係多左1隻V2 有少少浪費 會否有DX set 有埋A+B 甘就好先前佢張問卷係簡V2AB 唔係分開
T.T
michaelyip@ 發表於 23-4-2014 06:49 PM

咁飛翼STRIKE和劍砲STRIKE都係分開出, 都係多左隻STRIKE, 而且將要出隻新版飛翼STRIKE(應該冇空中霸王), 買齊的話就多兩隻STRIKE
http://2nd.geocities.jp/lifezoids2/SDAF-03.htm