Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [加勒比海盜]日本官網話DX-06延期

我都對呢隻無咩期望~
4月訂果陣問sales幾時有,佢就話6月,之後6月去訂隊長再問佢幾時有,又話8月,而家搞搞下都唔知幾時先真!
退訂就唔會,只係希望可以轉訂,最好就半年期,因為動漫展睇到好多新野想要.....
回復 30# wiswis

吓!香港需然係共產黨統治,但還是有言論自由!吾比講咩!但怎証明係延期先?因為訂單冇講什麼時間出貨!
頭像被屏蔽
就係呢個啦,HT最近擺展覽都冇再放個笑面出來,睇怕得閒都要提一提侯活,事關最近佢老咗,對眼花 ...
wiswis 發表於 19-8-2011 10:00 PM

我當初都係因為個笑樣去訂, 一訂完就話唔approval . 未approval 又登個樣出來收訂, 不過因為無位,所以選擇了褔伯, 放棄了船長  .
女SALES曾經講過延期就得,不過就唔知點先算係延期啦,可以自己CHECK下
PS:呢度有大大唔LIKE人家提退 ...
wiswis 發表於 19-8-2011 10:28 PM

果D   戰事:70:
回復  wiswis

吓!香港需然係共產黨統治,但還是有言論自由!吾比講咩!但怎証明係延期先?因為訂 ...
ckc882000 發表於 20-8-2011 02:36 AM

當初website 上, 已經係寫明   Release date:End Q2 2011
小心 virus  wow
http://www.hottoys.com.hk/index. ... &product_id=560
我當初都係因為個笑樣去訂, 一訂完就話唔approval . 未approval 又登個樣出來收訂, 不過因為無位,所以選 ...
gekigoke 發表於 20-8-2011 11:29 AM

一訂完就話唔approve,真係好似美娜單野喎,收訂個陣官圖係最好。。:38:
敢啫係有冇......?
hoyinman2003 發表於 19-8-2011 11:13 PM

放心,ht響報紙登廣告時都話明有,如果到時冇,呢度暴動都似!
放心,ht響報紙登廣告時都話明有,如果到時冇,呢度暴動都似!
wiswis 發表於 20-8-2011 03:06 PM

係一定(要)有! HT就算死都要死出來.
還未得見陰笑頭...:63:
回復 37# gekigoke
寫明什麼時候出姐,冇講延期退訂喎!單度冇寫,唉!個個講都 吾同,我領教過呢個公司d野!
我費事係度分享ht 延期出貨走去退訂,但被人玩
c兄~梗係冇啦~你入得多唔多箱先,多可能得.....pm我啦
雷奧 發表於 20-8-2011 11:23 AM

我都未買......睇定d先
回復  gekigoke
寫明什麼時候出姐,冇講延期退訂喎!單度冇寫,唉!個個講都 吾同,我領教過呢個公司d野! ...
ckc882000 發表於 20-8-2011 09:04 PM

:58:
其實船長係正野 , 位置有限, 只會保留五粒星喜歡的figure
回復 44# gekigoke

Ok la 但睇個勢會跳樓
宜家連M記(EB)果隻都Delay到十月,可能係外國果面D版權野渦