Toysdaily 玩具日報

查看: 13855|回復: 9

[劇場創作] 海賊戰隊 豪獸劇場(上集) 豪獸神VS豪快王!!(食玩)(多圖)

海賊戰隊 豪獸劇場(上集) 豪獸神VS豪快王!!(食玩)(多圖)

有一日,豪快銀又捉住豪快紅佢地講戰隊史...

豪獸神 : 為左令你對超級戰隊有更多認識,所以我要同你地上堂啦~^^~
豪快王 : 吓??又黎??

豪獸神 : 你地對前輩們太冇認識啦,再係咁,點搵全宇宙最大既寶藏呀?

豪快王 : 聽你講咁多,不如我同牙吠獅玩好過啦!!!
牙吠獅 : 嘩~~~~

豪獸神 : 哦~~原來你對獅子有興趣架??咁我地就由獅開始啦!!~(超興奮的說~~)

豪快王 : 大獲~~早知唔叫牙吠獅出黎啦……
牙吠獅 : 嘩~~~~

豪獸神 : 首先銀銀的上呀!!!呢個就係天裝戰隊的獅子,護星騎士啦!!哈哈!!!!

護星騎士 : 大家都係獅子,做咩你會有腳架?!~
牙吠獅 : 嘩~~~

豪獸神 : 跟住就係侍戰隊真劍者的獅子析神啦~~呵呵^^
豪快王 : 佢講完未架=.=”

獅子析神 : 叫我黎做咩架?!~

豪獸神 : 仲有仲有!!~~

豪獸神 : 獸拳戰隊黑獅子—理央!!~~

豪獸神 : 跟住有魔法戰隊的魔法獅!!!哈!

豪獸神 : 忍風戰隊破裡劍黃~~

豪獸神 : 百獸戰隊的紅獅王!!~~YEAH~~豪快王~呢個你應該識啦~~

豪獸神 : 百獸之後呢就係星獸………

豪快王終於都忍唔住啦,起身出手,一拳打落豪獸神個頭度……….

豪獸神 : 做咩打人呀???好痛呀~>.<~

豪快王 : 你睇下你做&#21655;&#21874;咩????

豪快王 : 攪到成個場都係獅子,你當呢度係動物園定叫我轉行做順獸師呀?!~
豪獸神 : 有一隻唔係我叫架>.<

豪獸神 : 我咁做都只係想加強你對超級戰隊既認識&#21867;!!!!
豪快王 : 你做咩用個龍頭指住我呀?!

豪獸神 : 龍???我明啦~~~變身!!!

豪快王 : 你冇啦啦做咩變身呀??
豪獸神 : 我明啦,原來你唔係鐘意獅子,係鐘意龍既,咁我就介紹龍啦~~
豪快王 : OH~~MY GOD!!!!

豪獸神 : 都知道你會好興奮架啦,睇下果邊^^
豪快王 : ……….

豪獸神 : 首先係天裝戰隊護星龍!!!!YEAH~

豪快王 : 我忍無可忍啦!!!

豪快王 : 銀~~你再唔收聲我就砍死你!!!!

豪獸神 : 出刀???用條尾擋住先!~~

豪快王 : 我忍無可忍啦, 全部人同我上!!!!

所有獅子 : 嘩~~~~嘩~~~~嘩~~~~嘩~~~~

豪獸神 : OH~~NO~~~點解會咁架????

豪獸神 : WHO CAN HELP ME?!~

暴走爆龍 : 唔使怕,大家都係龍,我一定幫你!!!
豪獸神 : OH~~THX~~你果然係好兄弟,不過得你一個,我伯…..
暴走爆龍 : 唔使怕,我都仲有好幫手!!!

暴走爆龍 : 出黎啦,龍兄弟們!!
所有龍 : 係!!!~~~
豪獸神 : OH~~~YES!!!!!

套首 : 雖然我只係得個頭,但我都係龍黎架!!!!

魔法龍 : 咁我應該幫豪獸神定豪快王呀?????

(待續)
支持~故事很有趣~
支持~故事很有趣~
御姐喵 發表於 18-8-2011 05:03 PM

哈哈.......個STORY好正喎...........I LIKE IT..........
BTW, 樓住有冇入炎神??.....古代炎神都有兩隻"龍"LOL.........:71::71:
頭像被屏蔽
成班獅子同龍:X全是食玩?
回復 5# tonytang2106

係呀~~
全都係食玩~~

另外我&#21874;炎神收得太埋啦, 要拿返出黎要好大工程,
所以今次先至唔放出黎&#21867;~~~
好正:DD

放狗.... 唔係..... 放獅子 :34:  :34:  :34:

頭先係 office 食緊飯, 一路睇一路笑左出黎 :71:
大大什麼食玩都有很強大= =
全部都好想要O_O
.........................
只能以強勁二字形容
'0'