Toysdaily 玩具日報

查看: 4913|回復: 24

[其他] TD人間有情

由於小弟大意加黑仔:56:中了SPIDERMAN sad貨又過左期,沒辦法下只好求助TD的CHING們,本來只想試一下問問有沒人有沒換過貨的單多出,沒想過問題一POSE出來,有這麼多位熱心大大們的回覆和PM,真的好多謝你們,最後跟"黑"哥約好了時間,給了我單,可以去換了,在此我想向"黑"哥,Lcw,侵略如火,雷奧...等大哥們致真心的感謝,講起黎可能誇張,但當隻SPIDERMAN拿上手時望到中了SAD,個心真係好灰,到了一睇到TD有幾位CHING同時PM說有單可以給我,而且不計條件,哇!個心情真係好似由地獄返反去天堂咁!真係多謝你呀,"黑"哥:79:
小弟其實睇左TD幾年,早一兩年都間唔時PO下相,不過自從相機壤左就沒PO過啦,呢次用IPOD影住先

{:2_112:} {:2_112:} {:2_112:}
I like the last one !!!
I like the last one !!!
Alton 發表於 17-8-2011 08:35 PM

同意, td 裹有好多熱心又好人的 同好呀~~小弟都識左幾位 Figure 同好~

Uploaded with ImageShack.us

褸主,想借小小位置鳴謝一位師兄無條件贈送給小弟的小玩意:71:

謝謝--CAT大:64:
咁証明不是每個人都是向錢看的!:71:
咁証明不是每個人都是向錢看的!
vanhelsing 發表於 17-8-2011 10:14 PM

x2~~~~~~~~~~~:71:
:71::71::71:
人間有情
Congratulation and I can feel your passion! :71:
頭像被屏蔽
人間有情 :71::71::71:
fruitswai9兄你搞到我有D唔好意思...大家都係同好 互相幫忙係應該 可能第時都要fruitswai9兄幫手都唔定呢 :he: 所以唔好客氣 還有雷奧兄言重了 :64:
皆大欢喜:34:。。
我幾時都覺得玩玩具既人特別好心地
人人為我,我為人人,抵抗渴台霸權~~:71:
如果我有買既,我都會幫手架:56:
:handshake: HT 女職員好幸福 :handshake: