Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: bowknotpig

[分享討論] 戰隊玩具大全圖鑒分享

:77: thanks~~~~~~~~~
超正SUPPORT SUPPORT
超電子生化人 好有回憶的機械人 謝謝大大 SUPER THANKS for your great sharing!!!!!!
頭像被屏蔽
咁多代戰隊我比較喜歡恐龍同五星,因為兩隊戰隊可以玩大合體
嘩~~~呢本嘢真係不得了~~~:71:
好正..資料詳盡...一定要搵佢返來做細味:71:
戰隊玩具睇落的確鈍鈍地,某d戰隊合體亦很簡單..但玩具感同巨大感強烈....我幾拾歲人玩番都好有童年回憶味:71:
太精采啦..要珍藏!!
獸連者後的戰隊比較有印象...不過呢本野只介紹去到獸拳戰隊...如果有埋轟音, 侍, 天裝, 海賊 就perfect lu...

就咁睇,真係無邊隻係靚,可能真係要睇過套野先有愛~
真係有形有款既唔多.......
話時話我仲有隻5星戰隊大龜,十幾年前買成4魚半,得意在有閃光燈同發聲....(龜都有叫聲= =)
成隻都係膠,唔知有無人收添~
早期戰隊機械人及基地要塞都好正, 後期戰隊的機械人真係好唔得 >T<!!!
戰隊玩具睇落的確鈍鈍地,某d戰隊合體亦很簡單..但玩具感同巨大感強烈....我幾拾歲人玩番都好有童年回憶味:7 ...
老文 發表於 17-8-2011 09:17

首先要多謝樓主無私分享

小弟都有呢本中文版,期待 35週年&#22000;本能儘快中文化

另外同意老文兄說法,雖然DX係一舊大木,可動性不及食玩,但 DX 既巨大感卻是食玩所沒有的