Toysdaily 玩具日報

[詢問] 關於自組 Hottoys figure的問題

請問各位c hing可否告訴小弟, 在哪裡有Hottoys figure的最多, 最齊的部件 and 散件買??
即 body, head play and dressing等等?? 可否告訴小弟地址?? THANK YOU!!:handshake:
1,請爬文...
2,請爬文...
.
.
.
.
.
.
.
... 請爬文...
如果只計一個location的話...皆旺啦。

地庫四間(有兩間成日唔開),二樓又兩間。

基本上執散件的話,行一轉應該搞掂晒。

不過要唔怕羞開口問至得,鋪頭細,好多野要問至有。
:64:
如果目標係HT嘅散件就要揾INS一樓伯伯。

最好係HT出貨前問定,叫伯伯留PARTS比你。

大多數HT FIGURE佢地至少會拆兩三盒出嚟賣。:64:
回復 3# catcat
唔該晒!:$
回復 4# catcat
近排小弟又想整幾個DIY女劍士(拎武士刀既美女):35:, 亦想問問邊度有最多呢類型散件汁呢?唔該C hing先:64:
請問各位C hing,在香港邊度有 TRIAD TOYS三太極系列最多最齊既固有及散件買?類似專門店之類既呢? thx:(
回復  catcat
近排小弟又想整幾個DIY女劍士(拎武士刀既美女), 亦想問問邊度有最多呢類型散件汁呢?唔 ...
miochan 發表於 14-8-2011 02:15 AM

囡囡呢....小弟就幫唔到大大啦,呢個坑小弟唔敢掂。

或者有其他玩囡囡嘅大大答樓主。

不過都係個句,去到人偶鋪,多口問下交流下,一般老闆都好樂意吹下水嘅。:64:
回復  catcat
近排小弟又想整幾個DIY女劍士(拎武士刀既美女), 亦想問問邊度有最多呢類型散件汁呢?唔 ...
miochan 發表於 14-8-2011 02:15 AM

囡囡呢....小弟就幫唔到大大啦,呢個坑小弟唔敢掂。

或者有其他玩囡囡嘅大大答樓主。

不過都係個句,去到人偶鋪,多口問下交流下,一般老闆都好樂意吹下水嘅。:64: