Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] tfc 建造派~掘墓者~!!!!!!!

呢隻有買貴冇買錯~~~~~可動性極高~超有誠意之作~~~~~~
連平時買開movie 的我都中左~~~佢令我打開左度g1之門...大獲.....
喺兩股間#住嗰條係咩嚟 :p
之前出去見過實物,個盒好有山寨feel(我明點解的-_-), 同埋果隻"帶黃的綠色"真係好怪, 背部又一大抽野咁... 結果都係放棄 orz
喺兩股間#住嗰條係咩嚟
八口八口 發表於 13-8-2011 04:31 PM

應該係個背包或者係袋來ga~~:he:
回復 1# neweasonlss

tf g1 先係好野 :36:
movie 版 tf, 樓主你咪當熱身 lo
買下買下就慣...嘿嘿

不過, 呢隻我都 pass 左...雖然鐘意, 不過早排訂左隻復刻, 呢隻唔想入...筆直有限 :56:
回復  neweasonlss

tf g1 先係好野
movie 版 tf, 樓主你咪當熱身 lo
買下買下就慣...嘿嘿

不 ...
36韜 發表於 13-8-2011 06:43 PM

其實如果想買g1 邊條line 會好d ?
e.g universe, un, classic(c-01) or mp
回復 6# neweasonlss

I also bought this and the final fusion should be good!!!!
Color is so so especially for the green.  Others are great!  :)

回復 6# neweasonlss

最主要睇你有幾多筆直...
超高質素, 當然係 mp 系列...
如果一般, 最主要目的係拎來玩, 當然係孩記的美版 classic 系列, 大部份出品 200 蚊以內有交易...
當然, 近排  taraka tomy 廠出 united 呢條 line, 又出得幾正 wo, 不過香港番貨好飄忽...
回復  neweasonlss

最主要睇你有幾多筆直...
超高質素, 當然係 mp 系列...
如果一般, 最主要目的係拎 ...
36韜 發表於 14-8-2011 12:37 AM

就係想知un 同美版classic 有咩唔同~~~~