Toysdaily 玩具日報

查看: 11633|回復: 38

[活動展覽] 去完魂展!!

1.) 會場唔俾影相,所以無相
2.) 你有幾多email登記可以任拎魂stage,但每排一次只能拎一個!要十個??排十次啦大把貨睇你有冇時間
3.) 有得試玩,包括SR合金,GFFMC The Origin Gundam,MB7劍,無上色o既陸震王,海鳴王,隻Origin Gundam好正!大腿有連動!勇者王有得玩!可以玩左當買左因外面炒炒地!
4.) 都好多野睇,最失望就係星矢十二寸,隻色好趕客
5.) 排入場同排買會場限定分兩條龍,唔多人排會場限定,建議買完限定先去排入場同拎魂stage
6.) 離場出口有counter賣舊貨,唔洗諗,好貴,唯一可以考慮買番舊年會場限定隻GFFMC,千鬆D
7.) 個魂stage寫明合用SIC, SR合金,Robot魂,SHF

但係:

Robot魂OK既!!

SR合金唔夠力啦!!

祝大家玩得開心!!
thanks for report
我lunch都去了
星矢12吋?真係..唔好話ex...舊神話都有合金啦,你咁q大隻反而小小合金都無....
部分展品已damage
今次魂展唔錯,
最中意果隻2021年先出嘅AGE XD
頭像被屏蔽
...大大隻字印住"超合金"但原來跟本唔夠力支持超合金...

好幽默啊笨大~ :he:
頭像被屏蔽
我今日都有去呀, 不過拎得一個贈品咋, 真係唔想排多次.
bad-aries 發表於 12-8-2011 08:08 PM

贈品冇Q用夾隻電童都夾唔到
where is 魂展??
點會呀, 你上緊d縲絲, 就可以好緊.:$

贈品冇Q用夾隻電童都夾唔到
ckc52322 發表於 12-8-2011 08:32 PM
頭像被屏蔽
我今日同哩度某CHING一齊去, 食飯果陣佢都夾到喎.
bad-aries 發表於 12-8-2011 08:43 PM

Mine is SHF, not Robot Chogokin... :(
點會呀, 你上緊d縲絲, 就可以好緊.
馬仔 發表於 12-8-2011 08:42 PM

上緊左啦!!都係唔得呀!!
頭像被屏蔽
我今日都有去呀, 不過拎得一個贈品咋, 真係唔想排多次.
bad-aries 發表於 12-8-2011 20:08

oh....:ice:........................................