Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] ALE Club House 南生圍一日遊 ~貼圖區~

忙L到呢。。。。

先出個膠post:

哩兩個相信係新膠人始祖,一唱一和!!
sundaydriver 發表於 12-8-2011 11:28 AM

齌齌齌不如post細sf 嘅gif,比大大家估下邊個啦邊個呀?
經南生圍一役.......發覺

1) 半朝唔夠喉
2) 12" figure 扒街率99.9%
3) 唔洗就住就住.....影多d啦

...
Warmblood 發表於 12-8-2011 01:43 PM

BBQ即係秋天啦!秋天好大機會有蛇架喎!:Q
If BBQ, there is a risk of burning of toys, and result of murder on site.
Panzer 發表於 12-8-2011 01:51 PM

:78:有咩所謂
BBQ即係秋天啦!秋天好大機會有蛇架喎!
常威 發表於 12-8-2011 14:00

捉埋佢嚟燒囉!!:blame:
:(咁野餐勒
好羨慕  :$

您的長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 10000 字節
原來師兄都係用Canon機 (小弟都係),
有冇發覺佢出既色, 都係帶小小灰tone:30:
我本身又懶, 唔會PS, 有時真係幾激氣
頭像被屏蔽

warmblood為救番比黄.巾.三.瞎擄走的6震王......夥拍三位烈士救亡

蛋治 : 您兩個行先....我跟尾:$

BB  :  Okay:67:

BB :  PW...出發:43:
PW : 拎定兩罐藍妹先:43:

PW : BB有d唔妥.......:69:

BB : 唔係飲兩罐藍妹就唔妥呀:blame:

PW  : :53: 件人妻蛋冶走失o左呀.....:53:

BB : 無野呀:31:

Heman : BB / PW....發現黄.巾.三.瞎個竇......Follow me....

Heman : 您地執生嗱:61:

***** Finish ******
頭像被屏蔽
搞到心痕痕添…
夜星閃 發表於 12-8-2011 09:25 PM

心痕外影呀?

秋天搞多一次囉~

:43:
原來師兄都係用Canon機 (小弟都係),
有冇發覺佢出既色, 都係帶小小灰tone
我本身又懶, 唔會PS, 有時真 ...
甘大滋 發表於 12-8-2011 06:15 PM

Canon機色調比較柔,偏向適合人像,機身menu其實可以較鮮色少少嘅。

得閒攞本說明書出嚟睇下啦。
:64:
回復 58# catcat

Thanks 貓兄… 其實都已經較左, 但相對N 記都係灰左D
warmblood為救番比黄.巾.三.瞎擄走的6震王......夥拍三位烈士救亡

蛋治 : 您兩個行先....我 ...
Warmblood 發表於 12-8-2011 08:29 PM

好高水準!點解冇Shera嘅?