Toysdaily 玩具日報

查看: 6439|回復: 30

[個人收藏] 【ALTER AL MECHA COLLECTION 005】~KOS-MOS Ver4!

我第一隻AL MECHA可動
ALTER出必屬精品話是無錯
既然到手了當然要影相分享一下

包裝盒
170mm的人偶配備武器裝備
這盒完全版確實豐富
開蓋淡黃+黑…如果是淡黃+白色會更sharp亦符合KOS-MOS的風格

揭開盒面可以見到甦醒的KOS-MOS
想  大  家    帶  返  屋  企:75:

揭蓋的底部印有藍色調甦醒狀態的KOS-MOS
買者揭蓋的印象是感覺就像紫苑去喚醒KOS-MOS
ALTER這份心意我完全感受得到
蓋面不是用黑影的話其實可直接採用這畫像當封面+白底襯托會相當
兩邊用黑色我想是代表銀河
因為盒面中央塊牌代表葛諾斯進出時空之門有關亦同KOS-MOS有聯繫是關鍵之匙!
至於盒設計意念~可解讀成在銀河飄浮的牌(事象変移機関 ゾハル)

其實某程度上銀河、事象変移機関、對葛諾斯掃敵兵器這三種關係構成了XENOSAGA的世界觀
雖然唔及純白華麗
本產品盒顏色分佈意境完全能吸引到滿足喜愛XENOSAGA 的Fans
銷售對象大部份都是Game迷一族

之下就是WINDOW
KOS-MOS品質好與壞一目了然

跟本說明書教學

內容全覽
配件可謂豐富~有排玩了

KOS-MOS

仲未收到call.... :67:
this is a very very good product, figma's is very good too.
but it can't be compared because they have a totally
different presentation.

when an action figure is totally painted(with shadows!)
weapons, clothes etc. it can't be compared to the likes of
figma and revoltech. paint quality is superb, and joints are
good so far. there are a lot of sharp ends which have to be
careful to play with. and i especially like its stands.

the 2 mini stand where it places its machine guns can also be
used to stand up kos mos, saves me a lot of space. all in all
very very satisfied.
仲未收到call....
fktuen 發表於 8-8-2011 12:11

:@仲未有?都好危下woo

建議買現貨la
頑童唔知仲有冇?84草玩得過呢
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
yes, its legs are movable. double joints at its knees.
仲未有?都好危下woo

建議買現貨la
頑童唔知仲有冇?84草玩得過呢
純白騎士姬Saber 發表於 9-8-2011 12:41 AM

我見到呢隻現時現貨要12魚.冇訂真係死得.
12 fish??? @.@
:@:@:@
even ship ship preorder at 8fish which is already a premium
stock was around 9fish before. . .
我都未收到CALL呀.
bad-aries 發表於 9-8-2011 04:36 PM

x3 我都係呀:59:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
咁都好啲, 真係唔知點解一張屈腳相都無人出過.
bad-aries 發表於 9-8-2011 08:45 PM

呢個都係我擔心的地方, 尤其是隻左腳....
回復 6# bad-aries
當然郁得la
而且比figma版有更高可動

回復 12# bad-aries
屈腿無難度woo