Toysdaily 玩具日報

查看: 6290|回復: 13

[玩具攝影] 一位集合三重力量的kamen rider -------極魂kamen rider agito trinity form

極魂kamen rider agito trinity form 終於到手!!!!:43:一聽到出左,又係元朗見唔到,即刻去旺角睇,俾我執到啦!!!!!:34:
現家去圖!!!

集合大地、風、炎之力,所變身而成的「三位一體」之kamen rider 。身體是金色的「大地型態」裝甲,右臂是赤色的「火焰型態」裝甲,左臂則是青色的「暴風型態」裝甲,同時持有「火焰軍刀」及「暴風戰戟」為武器。 第26話,翔一恢復記憶時首次展現!!!!
內容:

零件:

細節:

上色非常靚!!!

肩膀可動,笨呆做得唔錯:71:

腰帶都唔錯,中間透明!!!!!
武器:

可展現必殺時的開角

以下action pose

henish!!!!!!!

其實我覺得呢隻真係好靚,但係條頸都係好長....:53:
同埋個人覺得隻腳瘦左d,,直得一讚嘅係d關節好好!!!!!

多謝各位觀賞!!!!!

把劍隻角可以拗到咁..唔知師兄既係咪一樣呢??
搶不到頭注香了.........:o
雖然呢隻我唔中,但我都覺得幾型既!!!!

問題係~~~點解笨大死都唔肯用SIC 40個頭啊呀!!!!!!!!:die:
估唔到把劍都有可動 parts XD
入得好:71:! 呢隻的確係好玩~~
話說我隻大地斷咗手掌.........:56:
其實肩膀joint有冇牙狼咁鬆? 如果有買3合1 加大地form各一咪唔洗捱魂shop限定隻火同風囉?
回復 1# ping_ho

我都覺得agito系列條頸係特別長,所以我將頸部配件反轉面再倒轉插,即時順眼好多:71:
個頭仲可以向上升高少少
話說我隻大地斷咗手掌.........
mato 發表於 8-8-2011 04:10 PM

我個隻斷咗一半手掌,
仲#住左係度...:56:
回復 2# kaiyu

我都可以整到!
:71:回復 3# ivan0012

講得好
回復 7# linglingkei

肩膀joint好實,一d都唔鬆,放心買,直得推薦!!!
回復 8# 是日精選

等我trytry
我個隻斷咗一半手掌,
仲#住左係度...
Agent-Smith 發表於 8-8-2011 05:22 PM

我都係:56: