Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 60已跌破實九

今曰去tko肥脆問佢有冇大帝,個姐姐話冇現貨。但係counter後好明顯有5-6大箱大帝。咁我就問係咪而家可以訂, ...
windy 發表於 7-8-2011 02:37 AM

其實會唔會D留咗電話嘅玩家收到風會冧價所以先唔攞住呢? 始終"肥趣"唔駛比訂金, D玩家會唔會諗住價格回落時用番低價攞貨呢?(雖然"肥趣"不嬲唔跟市場!!) 小弟斷估, 不喜勿插呀!
其實會唔會D留咗電話嘅玩家收到風會冧價所以先唔攞住呢? 始終"肥趣"唔駛比訂金 ...
半田健人_555 發表於 7-8-2011 04:35 PM

好多間都係咁, 有幾箱但問又唔賣. 可能真係俾人訂咗而家個價又一直落緊D友唔去拎貨住, 連位都慳返
街未必會跌穿17,但遲早好大機會係牙FU找到~
awaiting, btw, when ?
left1221 發表於 7/8/2011 00:02

around 2 weeks :34:
好心涼的感覺呀, 炒家們, 你地攬實只60沉船啦, 哈哈哈哈。。。。。。
D 股票冧得咁勁,炒戶實要套現溝淡貨。唔心急的大大等下啦
nela 發表於 8/8/2011 10:54

老蟹都等 :34::34::34:
好多間都係咁, 有幾箱但問又唔賣. 可能真係俾人訂咗而家個價又一直落緊D友唔去拎貨住, 連位都慳返 ...
gumfx 發表於 7-8-2011 05:26 PM

其他鋪唔會咁卦?d人一直唔拎貨咁d訂金點算?到最後都係要去拎架啦~
等到1.6k 入多隻玩唔合體....
nela 發表於 8-8-2011 10:54 AM

唔好話炒家, 未入既玩家都冇晒心機, 呢兩日跌一跌, 都唔知冇咗幾隻大帝.:63:
大帝遇上雙趺市, 真係慘
唔好話炒家, 未入既玩家都冇晒心機, 呢兩日跌一跌, 都唔知冇咗幾隻大帝.
gumfx 發表於 8-8-2011 06:06 PM

我未入, 但這幾天我已唔見了20隻大帝. 玩具興緻已減... :26:
今日旺各 痳油區一見..大帝真係好多係市面. 仲未包括 超過100個拍賣係牙FU...睇情況會趺亦不足為其..雖然大帝.金毛我都興趣不大.. 不過反而睇清楚 最初出既時候 有不少師兄訂左吾比貨.既店舖醜惡一面.既POST...!!! 掂可以訂左吾比貨人GA.  1盒2盒10盒 留到比自己炒..賺到幾多? 有冇10牛??定係已經發左達 ,吾駛再做生意 ??
我未入, 但這幾天我已唔見了20隻大帝. 玩具興緻已減...
ed101 發表於 9-8-2011 02:10 AM

有錢都攞去救左d股先.....
股票蝕極都不過 6 位數, 最緊要快 d 拖冧 d 泡沫樓價 ! :43: