Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Fewture EX Repaint Black Getter

回復  呂品器

呀?果亞姊真係亞伯果女?咁我都去亞姊到訂啦!因為果頭無咁多人!同之前我D EX都係 ...
dominic0621 發表於 10-8-2011 10:08 AM

我都覺得呀姐好交帶,服務唔錯

但係都想問清楚:之前有版友話2/F某店冇貨比訂左貨既客,但有「代友放」既現貨賣...

我一向都以為係國寶對面果間(當時我見倒佢盒有寫住「寄賣」之類),唔係薯光雞對面呢間。定真係呢間?
請問9/F 及In's 2/F 在攞貨時可即場check 件及有問題可即場更換嗎?
姑仔昨天開始有得訂,訂價$24xx。訂金5魚
我講個間係眼鏡亞姐門口好多ex合金影印個間!
之前隻黑三一, 五千蚊d人都搶住要, 而家三千蚊又有得換頭, d 配色仲要正d, 仲嫌貴... 真係好有趣...

一於唱衰佢, 入平貨!!! :36:
:shy:請問邊度9/F :?

THX
toys(r)me 發表於 10-8-2011 02:00 PM

佢地都有得訂 ??
佢地都有得訂 ??
chal 發表於 10-8-2011 02:40 PM

精粉唔知有冇呢.........
toys(r)me 發表於 10-8-2011 02:00 PM

唔使諗,我昨天孤仔和9�F 各訂一隻,今日佢打俾我話開錯價!叫我退錢,新價同時9�F 一樣!
唔使諗,我昨天孤仔和9�F 各訂一隻,今日佢打俾我話開錯價!叫我退錢,新價同時9�F 一樣!
RRAAYY 發表於 10-8-2011 03:48 PM

開錯價定坐地起價呀:45:
開錯價定坐地起價呀
D@ZAce 發表於 10-8-2011 03:54 PM

邊樣真就唔知 , 但受左訂,係咪應該照樣要比貨人呢 :62:
( 當然之後再收人訂時個訂價改番無問題 )
對於新手黎講應該去蕉人 9/f伯伯 定邊度訂比較好啊?
很想平平安安又唔會勞氣咁入手第一隻ex合金啊:63:
今日話你聽開錯價,總好過取貨時同你講無貨俾你吖!
之前隻黑三一, 五千蚊d人都搶住要, 而家三千蚊又有得換頭, d 配色仲要正d, 仲嫌貴... 真係好有趣...

一於 ...
uraki 發表於 10-8-2011 02:25 PM

大大這意見是給其他新手大大看的吧~
第一版八千幾到九千是所謂絕版的炒價, 是第一隻EX, 又有佐滕大人的簽名, 而且八千幾到九千係反影大家不知道會否再版而願意付出的高追後追價~! 五千幾當然追住要, 仲要怕佢點解咁平驚有古怪tim!:?

現在確定再版, 當然用official定價高與低去衡量貴或平, 不會和第一版比, repaint color是否比第一版靚係主觀因素 (小生都覺得repaint靚d), 雖然多了gimmick可換裝加了分, 可是全都是舊瓶新藥再repaint, 不說港日元FX rate升了, 就是日元本身出廠定價跟真三一相約????:Q 小弟就真的覺得有點貴 (不過先申報, 係”貴”, 不是”貴到不能接受”…而且已訂了:))

另外, 日元沒錯已在十算, 不過現在有行貨, 為何行貨這次沒打拆就不明所以…..所以小生認為很多大大覺得貴好正常., 更不見有大大有字眼想”唱衰佢”:?, 小生都覺得佢好靚, 只是覺得貴罷了, 反正終於等到再版, 現在這價都會照入~:35:
又女又妹...邊個先真
其實真相可能係老婆/2奶...
高機動型黑百合 發表於 10-8-2011 00:48

應該唔會,阿伯當住佢老婆同我講係佢阿妹。:36: