Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gretzky99

[分享討論] 動 漫 節 限 定 BATMAN 頭 雕 有 點 奇 怪.....

關閉 [複製鏈接]
咪玩啦,高手!:38:
頭像被屏蔽
有時間去睇下書,唔同人唔同燈點set 到一樣?
:DD
人地又無話要影到一樣,樓主諗多咗啦!
官圖 !!~~~~~係咁!~ PS過度
頭像被屏蔽

唔好玩啦,齋睇兩張相就知個色溫完全唔同,
一個就係用一支影樓大燈落引閃打側光,一個就係用一支影棚細燈正面打光,
兩張相所打ge燈跟本都唔同級數,無得比GA喎。

PS.其實打燈係件好死ge事,無古定formula,都係睇你想要嘜野效果,而決定用嘜野方式打燈。
JC HONG 作品同mass production工廠工人比:47:
樓主係咪走火入魔:58:

BTW, 網絡應有禮貌, 轉載他人作品, 請注明來原地
頭像被屏蔽
其實omg佢無話想影到同ht一樣, 所以有唔同都好正常..

未了解別人的拍攝方向前, 不應該去挑剔別人的技術, ...
dogjumpjump 發表於 5-8-2011 01:38 PM

同意....
依個post有少少斷章取議....
真係幾好笑, 影個位都冇話自己係高手...個post又唔係佢本人出, 係咁比人踩...咩世界...
OMG兄只係想分享,但而家攪到咁,樓主你用左人地既圖,攪到OMG分享都比人串......
其實串高手既人唔係串張相,佢地係憎樓主你......
我睇OMG兄既相係覺得好正既,你再咁攪佢唔再分享點算?
OMG兄只係想分享,但而家攪到咁,樓主你用左人地既圖,攪到OMG分享都比人串......
其實串高手既人唔係串張相, ...
neo.L 發表於 5-8-2011 01:51 PM

Agreed. 新"戰姬"兄登場. :47:
其實亞樓主你貼人地d相有無問過持有人架??.....隔離台講果隻偷桃狗狗唔會係話緊你下話??.....
O_biscuit 發表於 5-8-2011 10:55 AM

中. :71:
唔知點解隻BATMAN好似愈看愈無FEEL,並唔係什麼極品,坦白講以HOT記今時今日既功力隨時都做到呢個效果, ...
弄內洋太 發表於 5-8-2011 10:46

同意,只是2-3年前的回彈低可動body,配上一個今日正常水準的頭雕,被神化了!