Toysdaily 玩具日報

查看: 13539|回復: 20

[新品消息] 商品化決定! Gundam U.C. MA Shamblo

商品化決定! Gundam U.C. MA Shamblo

BANDAI已決定推出Gundam U.C. MA Shamblo的商品(圖中PROTOTYPE)。扭蛋?! 食玩?! 玩具?! 模型?!

NEWS N MESSAGE FROM CYPERGUNDAM BLOG
Woooo.............good!
SD Gashapon................. :56:
應該係盒蛋掛, 希望出埋HGUC啦!
隻野大到可以一手抓住部 MS
佢可以出既,最細係扭蛋,最大恐怕係 BB 戰士喇 :38:
看不到這是甚麼呀﹗﹗﹗有大大介紹這隻嗎?其實我覺得uc之中(我指有新安洲那套),綠色好大隻有4舊野0係身邊既自護既機體都好正,可以出mg吧?但唔知做咩無出到。
looks like 扭蛋...
看不到這是甚麼呀﹗﹗﹗有大大介紹這隻嗎?其實我覺得uc之中(我指有新安洲那套),綠色好大隻有4舊野0係身邊 ...
多其 發表於 4-8-2011 10:53 PM

剎帝利hg版個盒已經有mg咁大, 仲點出MG呢......
剎帝利hg版個盒已經有mg咁大, 仲點出MG呢......
Squall 發表於 4-8-2011 11:08 PM

咁你就錯喇。跟上個月嘅日本訪問﹐MG以開發完成﹐會有金屬配件支撐。但係日本經濟太差現時唔適合大量生產貴價品0者。除時會係1/144GP03D咁大盒。
咁你就錯喇。跟上個月嘅日本訪問﹐MG以開發完成﹐會有金屬配件支撐。但係日本經濟太差現時唔適合 ...
garfield23 發表於 5-8-2011 10:15 AM

個問題就係BANDAI要考慮有無人買咁貴同咁大件o既貨先會出嘛

dragonman 發表於 5-8-2011 10:22 AM

上面果隻SAMPLE一定係SD, 唔通係扭蛋戰士NEXT?
多謝大大解答,嘩…隻ms都好大分喎﹗
回復 9# garfield23

that's really good news, i always wanted a big scale kshatriya
HGUC's isn't very good imo. do you have any pictures?
個問題就係BANDAI要考慮有無人買咁貴同咁大件o既貨先會出嘛
Squall 發表於 5-8-2011 10:19 AM

貴都唔係一個問題﹐如果唔係唔會有PG呢條line.
大又唔係一個問題﹐如果Bandai近年都唔會出Mega Size啦。
大同貴都唔係一個問題﹐本地細公司G-System都唔會做咗十幾年啦。
你睇MG The-O就知啦﹐都唔知幾多年前開發好﹐上年俾fans投咗話想要所以先敢出之麻。如果Unicorn唔係要俾錢先有得睇﹐可能以經出左喇。