Toysdaily 玩具日報

查看: 5079|回復: 16

[其他] 黑人接任蜘蛛俠 或變同志 - 以後蜘蛛俠figure可能要用黑人body

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
搵 8兩金拍~~哈~~~~~~
黑人接任蜘蛛俠 或變同志

【明報專訊】漫畫英雄蜘蛛俠彼得柏加(Peter Parker)在6月系列中,遭死對頭 ...
flighttosky 發表於 4-8-2011 02:53 PM

唔好變同志得唔得呀:63:
好前衛喎~ :@ :@
黑人都算。。。仲要可能變埋gay。。。想點先?仲有無其他?
換成黑人唔係問題
不過唔好變基佬得嘛,一般正常男性讀者好難代入到個角色,真係咩幻想都冇晒
變基就真係大鑊!應該不會吧!?
現在咁講都攪D卓頭野,博上報吧!?
佢地玩平衡宇宙, 如果個新角色唔賣紙, Peter又可以大搖大擺走翻出來...好似十年前DC超人之死一樣...

最近白變黑例子有電影版的Avenger's Nick Fury.

玩Gay就真係要看看, Mary Jane 變成 Michael Jack?
變成同志, 以後我都不敢入戲院看蜘蛛俠, 以免被gay佬看上, Peter Parker快d復活...
其實呢,美軍最近放棄左一條例,就係禁止士兵同性戀
所以呢個話題在美國都幾HOT掛
或者因為咁,D記者先至會問MARVEL會唔會整GAY Miles Morales
並唔係話一定要寫到佢變GAY既.

此外,都係Ulitmate平行世界咁改咋掛?
仲另一個空間仲係P.P做蜘蛛俠架??
唔需要咁緊張既.
GAY 唔得LO.....唉~~
噱頭 ........; Peter, 返來罷.... :45:
我真係接受唔到.....蜘蛛俠係一個GAY老...!!!
一如既住的美漫英雄,始終Peter Parker好快會復活..........:o