Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SIC 極魂 情報+分享討論區

Man
Always
Remember
Love
Because
Of
Romance
Only

EE, know how the full message ??
S20081997 發表於 13-2-2012 22:18

For and on behalf of EE !!! :he:
頭像被屏蔽
頂一頂先:52::52:
9月魂 Shop S.I.C.極魂 Horse Orphnoch 疾走態(無行版):71::71:
頂一頂先
9月魂 Shop S.I.C.極魂 Horse Orphnoch 疾走態(無行版)
YiuTOFA 發表於 9-5-2012 12:38 PM

又限定, 唉~
又限定, 唉~
davidki99 發表於 9-5-2012 12:39 PM

在商業角度,呢隻唔限定90%做死貨:53::53:
在消費者角度,呢隻野好貴,但有d死忠都會唔理價買:44::44:
仲有仲有:73::73:
[新品消息] 7月 極魂 古迦:71::71:
仲有仲有
[新品消息] 7月 極魂 古迦
YiuTOFA 發表於 9-5-2012 01:18 PM

唔洗問之後o個d form 都多數魂限...
唔洗問之後o個d form 都多數魂限...
davidki99 發表於 9-5-2012 02:28 PM

最好一次過出曬D FORM佢:63::63:
終於買左最貴既極魂了:44::44:
DENLINER DX SET
見又開始靜靜地又分享下先, 話說尋日執房, 順便拎d極魂出黎曬下太陽&影下相:)
再同上年果張對比下:35: (我係2010年9~ 10月先開始玩極魂的)

2011年3月(當時隻hyper hobby限定響鬼都係響皆旺無意中搵到既流出版)

下圖為2012年5月
(最後都搵代bid公司響日本bid左盒正版番黎- 雖然都幾貴, 但總算完左極魂制霸夢)
(但過左1個月見yahoo拍賣放有放...:49: )

另外, 話說近日有興趣另外追番d主要主角黎開盒玩, 但係行左2日見好多個價都開始升番,
買唔落手, 同埋已經好多鋪頭冇極魂賣(旺角&油麻地), 睇黎都係要等再版:die:
DX SET 止唔止一叉野

我想問下疾走態其他地方有訂未   我見KF一扭 #&×
回復 431# 0din
我係一扭訂左:44::44:
見又開始靜靜地又分享下先, 話說尋日執房, 順便拎d極魂出黎曬下太陽&影下相
再同上年果張對比下 (我 ...
神打魔帝 發表於 23-5-2012 10:10 AM

我都極魂制霸完成:35::35:
DX SET 止唔止一叉野

我想問下疾走態其他地方有訂未   我見KF一扭 #&×
0din 發表於 26-5-2012 12:09 AM

DX SET 我買就(((
回復 430# 神打魔帝
我全部都開出黎玩:71::71:
電單車就雙入