Toysdaily 玩具日報

查看: 8054|回復: 30

[新品消息] HT Jack 用$100就買到 $300既單!~炒家又一隻死左!~~HAAA

HT Jack 用$100充就買到 $300既單!~炒家又一隻死左!~~HAAA
其實隻figure都未出點解佢地要咁驚走去賣單
訂得太多?
咁早賣單…方便即時去報失
吹水咋話`~~~~~~~~~~
HT Jack 用$100充就買到 $300既單!~炒家又一隻死左!~~HAAA
bearbearwolf 發表於 3-8-2011 11:39 PM

not $100   is $99 :34:
咁早賣單…方便即時去報失
地獄滾球 發表於 4-8-2011 12:59 AM

agree
呢頭賣完張單, 果頭補返 50蚊手續費去報失張單
橫掂又未出貨......到左出左貨時, ht call 都係call 賣家先la (因為張單留左賣家電話)
買家仲on xx 等人call 佢拎貨時, 誰不知件貨已經俾人提走左
到時figure/金錢兩失

報警咩.....買家又話自己係唔見左張單....俾人執左拎去賣, 死口唔認唔上身
行為好惡劣∼∼∼∼
呢d係刑事,唔會為兩三舊博呱,好易trace,有yahoo bid record
警察要拉人好易, 一check就知邊個係賣家, 除非賣家唔用互聯網唔用手提電話冇鋪面都可以成功賣到張單, 否則要捉一定捉到, 問題係差佬肯唔肯動用警力幫你姐, 個一百蚊。
bearbearwolf 發表於 3-8-2011 11:39 PM

炒家又一隻死左,近來真係秒殺炒家:71:

睇個勢 ht 呢半年內出個d大部份,要跳樓插水, 太多人入貨啦, p仔連狗$1200以上都冇人要
可況 Jack  , 終於等到掃平野時候:43:平民都變特種vip:34: ht vip 變左平民真係估唔到
其實隻figure都未出點解佢地要咁驚走去賣單
訂得太多?
mana 發表於 4-8-2011 12:38 AM

多數訂得太多啦, 以經連死幾隻, 走得快好世界:43:
唔知mark v 會唔會都係咁呢 我冇訂到對現貨
tonylee12003 發表於 4-8-2011 11:13 AM

IRONMAN 系列 係 ht 現時企得最穩, 頂晒平手 多一兩百   :67:
但 mark v 都可能有幾會, 因為我見d人都訂好多, 到時一街都係:52:
點解唔早d訂,好過益炒家:67:
警察要拉人好易, 一check就知邊個係賣家, 除非賣家唔用互聯網唔用手提電話冇鋪面都可以成功賣到張單, 否則要 ...
金牛座菲利 發表於 4-8-2011 11:04 AM

咁少錢

差佬幫你落完案, 都唔會跟進。
tonylee12003 發表於 4-8-2011 11:13 AM

mark v 機會就應該冇乜喇, 因為ht已cut 訂售罄

算啦, 笑面龍, tracker, 同船長平返咁多都值回票價la:34: