Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 動漫節最終之日一入

其實原本我係唔會入呢個系列的,不過,呢WAVE呢三隻,SIZE接近LEGENDS....應該話佢係cv commander個size...
似乎係用複製戰紀做藍本(後面印)
先黎 阿堅拿
飛船上有r-2

變型不難

睇黎都係主角威能作怪,人型完全唔多掂,hip位太闊,膊位太底,手可動能力差,頭因為設計問題轉唔得幾多....咁都收貨...可見主角真係是是但但都唔怕無人買

奧比溫
都有r-2,下圖亦係話阿堅拿是是但但既原因之一,奧比溫係戰機型態之下都可以收納兩把激光劍,呢點隻阿堅拿...

不過好奇異,係就係做左個起落架,但只有前面,後面無....咁整黎真係多左舊魚

完全有repaint成為鈦師父既潛力,腳版不平....右腳又係design出左事

結合用準位頂住...

將軍(唔係好識starwars野.....只係知道佢專打haloedi,之後搶人地d劍用)
機型唔差,而且有掃銀做舊化

成wave唯一一隻唔可以拆劍出黎+無手既人型,不過佢係唯一一隻有綠色劍既,另外包裝上面果隻透清好多

話說,唔知點解心口有個打得開但唔知有咩用既迷之關節

這才是真正的目的話絕地文vs絕地麥!

不過唔好太夾硬,因為劍柄比tf呢期隻手粗d的....

另外又扭左幾隻牛折神系蛋...中左好多上下牛牛....牛炮同劍只得一套岩岩好...
武士刀電鍍係幾靚,不過我呢把有d sad,電鍍花花地

入得好...............:$
頭像被屏蔽
Very interesting Crossover!
其實Anakin都可以裝埋把劍,係將兩把劍卡係腳邊兩個勾(戰機底中間兩個勾)
至於心口機關應該係跟返以前既TFxSW系列個駕駛倉設計
個人覺得今次個設計師真係好偏心,三隻中obi個比例最靚,關節活動最好....
你用緊果張床單同我用緊果張系一色一樣架.(好似離題添)ANYWAY入得好:71:
我只買了奧比溫~
他胸口那貌似駕駛倉開閉的機關其實是戰機後面的起落架吧~:DD

唔....阿拿堅明明戰機型態挺好看的說....{:3_145:}
話說那股關節又真的是...
其實Anakin都可以裝埋把劍,係將兩把劍卡係腳邊兩個勾(戰機底中間兩個勾)
至於心口機關應該係跟返以前既TFx ...
法蘭克 發表於 4-8-2011 12:37 AM

原來都得得地....師兄高明...說明書無講到....
我只買了奧比溫~
他胸口那貌似駕駛倉開閉的機關其實是戰機後面的起落架吧~

唔....阿拿堅明明戰機型態 ...
手榴蛋包飯 發表於 4-8-2011 09:38 AM

三隻心口舊野都唔多岩高度,而且夠都平衡唔到(由其奧伯伯..)