Toysdaily 玩具日報

查看: 8670|回復: 12

[分享討論] iphone Street fighter IV Volt約戰+出黎行街睇玩具

好耐冇約過D兄弟出黎行街~~
不如搵日出黎決戰iphone Street fighter IV Volt,順便行街食飯丫~~
有興趣call 我 or 留名~~^^
kakaa ... 你挑機牙 lo c ... :he:
大佬我iphone 冇dl 到sf iv, 但食飯應該都得既 :$

如果想挑機不如玩 xbox 360 la :he:

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-133952-1439-1.html
:31:我反而冇xbox360
出街拿住iphone玩方便D麻~~
家陣US4.99......價都好合理,還多了兩個人,不妨download丫~~
我反而冇xbox360
出街拿住iphone玩方便D麻~~
家陣US4.99......價都好合理,還多了兩個人,不妨downlo ...
TD玩具老師 發表於 3-8-2011 12:21 PM

如果你要, 我羅部 舊版 你玩丫 :he:
如果你要, 我羅部 舊版 你玩丫
Vince 發表於 3-8-2011 12:25

咁你今晚拿拿臨羅部機比 lo c la :p
老師都玩sf~~~~可惜我d貧民冇high瘋~~~~:56:

不如加入360啦~~~~:75:
老師都玩sf~~~~可惜我d貧民冇high瘋~~~~

不如加入360啦~~~~
黑色三連敗 發表於 3-8-2011 12:45 PM

家陣山寨版low瘋都出到 low瘋5,點會high丫~~
大佬我iphone 冇dl 到sf iv, 但食飯應該都得既

如果想挑機不如玩 xbox 360 la
bbf1125 發表於 3-8-2011 12:13 PM

這隻我都啱打窩。一齊約出嚟玩下啦!:57:
[quote]這隻我都

出黎應該冇問題, 等lo c 定左時間先la :65:
[quote]這隻我都

出黎應該冇問題, 等lo c 定左時間先la
bbf1125 發表於 4-8-2011 11:34 AM

記著唔好p我同讓round呀!:66:
家陣山寨版low瘋都出到 low瘋5,點會high丫~~
TD玩具老師 發表於 3-8-2011 01:44 PM

唔緊要~~~~您同vin神有我借黎玩一樣~~~~:he: (不過部機買定保險先得~~~:p)
我無I-phone同360:he: