Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SCM EX 情報+分享討論專用區(p7+guncannon weapons photos)

Hi 各位大大你们好,我是新手,来自大馬.我非常喜歡SCM EX! 但是.....在馬來西亞是不可能找到的.
" 妄想能找到 ", "妄想能下订 ".因为这里的玩具店永远不会拿到SCM EX.我只能在網頁看SCM EX图片....它总是让我流口水. 我知道E-Bay有销售,但不是我想要的,价格也很贵.Jpn Yahoo Acution 也有,但全都是天价... 请问大大们,除了E-Bay 和 Jpn Yahoo Acution 外,还有哪里可以网上预购或网上预订??可以pm 我嗎?THX!!
大魔set
廿who見有個賣家放緊(xx :53:
Hi 各位大大你们好,我是新手,来自大馬.我非常喜歡SCM EX! 但是.....在馬來西亞是不可能找到的. ...
kotomo 發表於 11-8-2011 12:24 PM
真係答你唔到
喺香港都唔係有好多地方見到有
ok !!`~~~~~~~~~~~~~~~~~
S20081997 發表於 10-8-2011 05:42 PM
我都見到有得訂guncannon set
不過唔知間野信唔信得過

我講果間係笑你行得慢地庫篤篤雜貨舖
回復 63# dragonman

如果这样.....我只能继续流口水了.
我都見到有得訂guncannon set
不過唔知間野信唔信得過

我講果間係笑你行得慢地庫篤篤雜貨舖
dragonman 發表於 11-8-2011 02:02 PM

he is ok
I pre-ordered many toys @ his shop la
he is ok
I pre-ordered many toys @ his shop la
S20081997 發表於 11-8-2011 06:29 PM
thanks
聽日去同佢訂Gunconnon先

回復 62# dragonman
我都見到 夠膽擺都係傻仔
thanks
聽日去同佢訂Gunconnon先
dragonman 發表於 11-8-2011 09:26 PM

my friend want to pre-order too , we go to his shop but
pre-order price increase to $368 (RX78n77(108)
                                           $488 (RX78n77 (108,109) :80:
my friend want to pre-order too , we go to his shop but
pre-order price increase to $368 (RX78n7 ...
S20081997 發表於 13-8-2011 01:17 AM
尋日都見佢加價鳥
最後冇訂.......
回復  dragonman
我都見到 夠膽擺都係傻仔
0din 發表於 12-8-2011 11:26 PM

煙士有間賣緊76x一set
建議未買既唔好入
唔好助長炒風
尋日都見佢加價鳥
最後冇訂.......
dragonman 發表於 13-8-2011 10:37 AM
yes,
think think before pre-order/buy :71:

:oh: my db toys pre-order price also increased :unhappy:
煙士有間賣緊76x一set
建議未買既唔好入
唔好助長炒風
dragonman 發表於 13-8-2011 10:38 AM
yes ,
no toys play will not dead :78:
日本YAHOO 好似都BID到 2000YEN隻LOW... 今次D水貨真係貴....

冇計, "黑色三連星"... 人人必入3隻, 一定唔夠貨分啦~XD