Toysdaily 玩具日報

查看: 4284|回復: 21

[個人收藏] figma是要靠數量的啊!!

假期終於有時間把這群活寶貝入櫃了, 雖然花了很多時間, 但這也是玩具的樂趣之一 :handshake:

東方4巨頭

最後...不 寵物晚餐

V家 x K-ON LIVE

正邪之戰 :angry:

額外來個figure系的戰場的女武神 :52:

追加電腦前的黏土人們

謝謝各位朋友的觀賞 希望不會一沉不起吧

為萌風出一份力 讓這囡版興盛起來 期待下次能繼續分享在下的拙作 :64:
東方系列的figma我一只也沒有,太貴了… :cool:
東方系列的figma我一只也沒有,太貴了…
太陽之牙 發表於 2-8-2011 01:36 AM

比起其他東方系figure已經算最平了...新貨速度亦偏慢, 只好儲figma了 :80:

我好似開始中東方黏土,希望可以抑制住.....
文妹FIGMA我都有買,為既只係佢隻相機手......(雖然末永未來都有,不過手勢有D分別,加上比較熟文妹:shy:)
不過FIGMA十六夜麻麻地, SIZE過細, 和其他的唔MATCH
東方Figma只欠魔理莎遲遲未入:30:
黑貓在一旁孤高地喝茶:78:
我見到有張美水かがみ既字條, 詳細希望:shiny:
羊駝~~:71:
惡搞專用~~
東方坑 好難踩。:55:
.........的確好熱鬧:73:
黑貓在一旁孤高地喝茶
我見到有張美水かがみ既字條, 詳細希望
alan121 發表於 2-8-2011 12:26 PM

應該來自香港C3-美水かがみ簽名會

話說我都想知美水かがみ真人係乜野樣…
應該來自香港C3-美水かがみ簽名會

話說我都想知美水かがみ真人係 ...
太陽之牙 發表於 2-8-2011 09:12 PM

果時我未識佢:no:
看到了有只比卡超在吃蛋糕耶~~:73:
我好似開始中東方黏土,希望可以抑制住.....
文妹FIGMA我都有買,為既只係佢隻相機手......(雖然末永未來都有 ...
天威勇士 發表於 2-8-2011 02:53 AM

你要小心呢,我就好不幸咁因為兩位吸血小姐既神槍/紅劍 ver 而正式跳入東方 figure 既深淵......
看到了有只比卡超在吃蛋糕耶~~
卑彌呼 發表於 3-8-2011 01:36 PM

亦看到其後面有刀和煎pan :^
何其壯觀:handshake:
第二幅圖左面隻狗仔好靚! 請問係咩系列嚟?