Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: army512

[玩具報告] 動漫節收獲--THOR 6吋大會限定...DEADPOOL.,,仲有Hottoys 新marvel系列

其實本身幾錢隻???
回復  Devil_Fudou
都係果句la, 個買家成箱咁入, 應該唔係玩家掛
alec_cm 發表於 2-8-2011 08:52 PM

果個人係唔係玩家我就唔知喇,但呢d限定嘢都預咗實會有人炒㗎啦
如果真係有心買,係咪唔應該第4日先去呢?
請問大大!! Marvel Select隻Deadpool嘅可動係唔係好差呢? 因為小弟想入。:77:
回復 16# hong16788

HK$@&), Hasbro website US @$
回復 15# Grimlock

隻6"thor include one wolverine 375 ??
好似同ms個隻差唔多樣@@,,,可動點???應該好好多係咪
回復 17# Devil_Fudou

其實我自己都係第4日先去, 第一日佢未開售, 第2,3 日真係冇時間去.  只不過現在炒風太勁, 如ching 你所說所有玩具是限定的, 便有炒家虎視眈眈, 另到有心人想買, 都買唔到:42:

所以隨緣吧! :o  買到咪買, 買唔到就算~ 最緊要自己開心:71:
回復 20# alec_cm

no ...i mean sentinel
回復  Devil_Fudou

其實我自己都係第4日先去, 第一日佢未開售, 第2,3 日真係冇時間去.  只不過現在炒風 ...
alec_cm 發表於 3-8-2011 01:36 AM

我多倫多呢邊,連$60加幣(高過美金少少)都有人買呀呢隻Thor.......
星星叫不嬲都係v,係去到dotm降左格姐(其實樓主果隻...係rotf reapint..)
6" THOR 好正!:76:
星星叫不嬲都係v,係去到dotm降左格姐(其實樓主果隻...係rotf reapint..)
zeroeo 發表於 3-8-2011 03:08 PM

呢隻真係好樣衰....so一早買左d class已經好滿足..