Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 嗚嗚嗚嗚 陸震王 你安息吧(update陸震王復活了)

頭像被屏蔽
咁兒戲 !~~~SO POOR
how come .... so fragile???
rip:o~~~~~~~~~~~~~
多謝各位大大關心, 今日已經同店舖換返一隻返屋企喇!!!!:52::52::52:
oh my god 我果隻都係完全一樣咁死法.....
oh my god 我果隻都係完全一樣咁死法.....
車 發表於 1-8-2011 01:16 AM

!!!!!大大你都係一開盒就爛件????
唔通呢隻大帝真係咁易爛?
係行貨應該有得換呀!
打左去換得呀  又係一出盒就條條fing  再郁下斷埋
攪到down晒了
打左去換得呀  又係一出盒就條條fing  再郁下斷埋
攪到down晒了
車 發表於 1-8-2011 01:39 AM

你check件時有冇拿過出黎?因為我check時都冇拿出黎只係睇qc,所以見你地兩個都係咁,搞到我都有d擔心....:56:
:43:恭喜大大換返隻好野
恭喜恭喜,但搞到凡我訂亞版好驚,有問題冇得換......平d係有d風險
你check件時有冇拿過出黎?因為我check時都冇拿出黎只係睇qc,所以見你地兩個都係咁,搞到我都有d擔心....:5 ...
天威勇士 發表於 1-8-2011 04:03 AM

我攞貨時無check件, 成盒拎走番屋企先慢慢玩
呢個斷腳問題, 如果唔成隻拎出黎係睇唔到既!
回復 41# Raymond

唔驚啦, 即場check!
咁樣爛實有得換!
宇宙大帝大戰六神合体?!
dancouga 發表於 31-7-2011 07:26 PM

大戰完,我隻六神就斷左隻手……腳??
:unhappy:

我攞貨時無check件, 成盒拎走番屋企先慢慢玩
呢個斷腳問題, 如果唔成隻拎出黎係睇唔到既!
啪啪聲 發表於 1-8-2011 01:02 PM

正正就係擔心呢樣........CHECK件多數只會睇QC,甚少會逐隻取出黎.....:unhappy:
好似睇過某CHING話獅王亞版(定係SR合金.....)D關節鬆,一樣只靠CHECK QC是不行的.....    :49: