Toysdaily 玩具日報

[其他] 讓 香 港 的 " 收 藏 家 " 開 開 眼 界

唔係講咩.....我有錢都唔會咁玩.......

係就係好多
但絕大部分都係"直筆甩"咁棟響個櫃裡面
完全冇花心思同佢地擺個靚Post
冇乜觀賞價值囉~
:38:
嘩! 好多x2, x3 咁買, h chan 買大屋佢貢獻唔小lu
:@係咪同一個人雍有架~
同我之前都差唔多,我係後尾玩ss statue再加金融海嘯先忍痛分手(但夠供幾個月樓)
The collector is based in Korea, these pics are from his official website which I didn't bookmark (damn it).

By the looks of things, he's probably in the business, perhaps a retailer.
唔係講咩.....我有錢都唔會咁玩.......
neo.L 發表於 31-7-2011 10:04 PM

我有錢會再玩大d

開一間 (包括大量場景)1/6 action figure 主題餐廳

滿足自己之餘, 也可以賺錢..............:34:
頭像被屏蔽
我諗 賣曬佢夠我洗5年左右啦
吾單止有心''''''
更加要有錢.....................
我有錢會再玩大d

開一間 (包括大量場景)1/6 action figure 主題餐廳

滿足自己之餘, 也可以賺錢.. ...
Gretzky99 發表於 3-8-2011 02:02 AM

X2
i:6 figure cafe~~~~~
當香港既 “收 藏 家” 比緊萬幾銀一尺重要得最多得7﹣8成實用既時間。睇下人地D鄉下地方,實在使人心廣神怡,大開眼界。
oh my god~~~~~~~~:50::50:
玩具店還是玩具博物館呀 好正woo!!!
绝对博物馆级别了 神物太多了