Toysdaily 玩具日報

查看: 5054|回復: 31

[分享討論] 似乎距離玩家同炒家正面交鋒嘅時間不遠矣!! 我們要團結企出黎表態

在非常時間或對非常人,便用非常手段
我們TOYSDAILY 無野多,就係人多!!!
見到有CHING安守本份,由有份買變第601個真係心酸,
總唔相信呢種人可以玩哂惡哂,令玩家無孤受害,週期性比人刻意大手入哂市面上的貨,大家買唔到想買貨品之餘仲要食炒價,既然大會容許人玩車輪戰,我相信只要我們團結行動,下年應該可以打破呢個局面掛,我唔信動員三幾百人,幾個一組,一人請兩天假,一日係開幕前一日,一日係開幕前N日,第一日霸左個大AERA,每日幾個人早晚輪斑,到開幕前一晚放工大結合,點都會勝算大D,唔洗比人玩插人插死哂掛,覺得可以一試,有興趣便留個名,日後我們再吹雞之時便聯絡大家,詳細安排分工TIME TABLE,當然要下年再有限定出先得啦
我第一個撐你~~~~~~!
首先要確定有夠多人仲想幫襯 HT 先.......
雖則有大大認為 HT 係最奸, 而我自己成件事最睇唔過眼係果班持惡行凶既打尖黨
靠人多靠惡, 呢個係咩社會????
呢個ok! 組400人左右!分批20個!每人排一晚,咁可以早8日排!或者1人夾10蚊,咁有4000蚊!搵兩個可以排8日的!最後果晚一次過插哂三百幾人入去!死未!
我支持,一於組team對抗炒家
支持,支持!!!!!!!!
頭像被屏蔽
支持!!支持!!
support!!!:71::71::71:
頭像被屏蔽
我又覺得不如索性以後都唔玩HT既野 話知佢出乜叉會場限定呀
成個玩具市場咁多種類玩具玩 我點解一定要幫襯HT先!?
愈係覺得自己巴之閉既公司 就愈係彩佢都有味!!!  愈係想滋潤下呢D C忽鬼!!!

如果各兄弟有我咁既決定心 唔通仲會受到好似技安呢D咁既PA街炒家橫行霸道咩!!!
原本都想開始玩下12寸  但係眼見技安呢D俾人交叉得少既炒家  即放棄念頭......
too many South Asia peoples in this show.....how to fight with them....

P.S. Today apple daily 副刊有女抄家教大家炒 Hot Toy Iron Man etc ...

Girl is 抄家 i first heard...
好主意. 預埋我。
我估HT 下年可能會轉形式, 因為今年已經大收宣傳之效了, 上埋A1, 無人不識!
如果下年仲係咁, 可能會弄巧成拙, 會犯眾憎, 有時有d野, 見好就收, 方為上策!
最強既公司係令係又愛又恨個d, 如果HT年年都係咁, 我相信真係會有人唔再玩HT, 咁樣會慢慢流失d客, 所以我係HT既話會用收線放線方法, 下年比番d甜頭d玩家, 做到好似為客著想去打擊炒家咁, 就可以長做長有了, 不過問題係一開左先例唔玩限定要排隊, 就以後都番唔到轉頭, 呢個可能會係HT唔肯改變玩法既跘腳石。