Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 這 究 竟 什 麼 世 界 ?!

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
CEO間接係 fb 回應左啦
----
Hot Toys 2011動漫節會場限量版已全部售罄。

於早前預訂限量版的VIP請根據 ...
ttkai322 發表於 29-7-2011 11:43 PM

Correction

CEO回應
----
Hot Toys 2011動漫節會場限量版已全部由炒家掃清。

於早前預訂限量版的VIP請根據發票上的指定日期到Hot Toys展位(展位# F18-22, 27-31)領取,多謝各位炒家鼎力支持!
---

Correction

CEO回應
----
Hot Toys 2011動漫節會場限量版已全部由炒家掃清。

於早前預訂限量 ...
Gretzky99 發表於 30-7-2011 00:10

唔駛幫佢改喎,佢都無講錯。第一段係話比大家聽賣哂;第二段係多謝班FANS=VIP。
係應該加返段多謝炒家就真,不過反正唔講多謝佢哋出年都會來,可以慳返啲口水,生意人慳得就慳,咁先搵得多。

印象中好似見第一個 post 真係插 ht∼∼:71:

我想話,錢個個都想賺,呢個世界真係冇咩見錢唔開眼既人∼∼
所以,你話 d 炒家衰咩?我又覺得佢地都係想賺錢 je(暫時撇開佢地用既不良手段,因為講呢個又可以扯到其實 d “忍者龜” 幾咁無能……)∼∼∼

但係,ht 呢間垃圾公司,由細細間野做到而家咁國際性,一開始究竟係邊d人咁支持佢?所謂既 vip?定係其他真心既,對佢不離不棄既玩家?(ok,我承認炒家們先真係 “不離不棄“)

想鬧既一早有人鬧哂,我只係想講,之前我訂左 mark v 同船長冇計,但從此之後,我唔會再幫襯呢間垃圾公司!

我知阿 ceo 黎緊仲會有好多人爭住幫佢供豪宅。但係,我一定唔會係其中一個。
即係咁...我都係vip, 結果都係乜都無
玩具唔玩具都唔係問題
見到咁既情況, 連原本打算開開心心去行下show既mood都無埋了
呢個先慘

今年我都唔會入場啦....下年下下年無必要都唔打算再去
作為香港人既樂趣又少一項了~~
頭像被屏蔽
即係咁...我都係vip, 結果都係乜都無
玩具唔玩具都唔係問題
見到咁既情況, 連原本打算開開心心去行下show ...
L-U 發表於 30-7-2011 00:39

係,本來諗住好似往年咁LAST DAY攞假入去碌下,宜家咩MOOD都無哂。動漫節BYE BYE:52:
我唔玩ht, 不過見到d相都好嬲!!~~  今日究竟有幾多真正玩家 & collector 買到果3件野??!!!
插la~ 個死炒家有錢大曬~~~

成間HT買返去la~:*

死炒家~ 見佢上電視咁招積:*

尼個世界真係要幾賤就賤:angry:
頭像被屏蔽
我都冇玩HT。但見佢所作所為,真係唔明點解大家仲要排隊受氣比錢佢洗。

錢,大把師兄洗得起。不過比錢人玩自己,真係大家自己諗下呢間野值唔值得支持。

炒家貓果夥人,簡單講,寄生蟲。

RE: 這 究 竟 什 麼 世 界 ?!

回復 22# ttkai322

c兄~我都身同感受!今日同個fd去訂隻p仔,其他工作人員都幾有禮貌,點知去到counter,其間比亞4眼肥仔哥暗寸左1句,雖然無咩大不了,不過有d唔順!真係回想返之前去EB成日混吉,但亞姐姐d態度都唔會咁,仲識笑!今次我真係比$買難受,雖然以前都聽d ching講得多,但未領教過!
HT 根本唔會理。
不擇手斷先做到有錢佬乍,過橋抽板,無邊間大企唔係咁