Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 風之魔裝機神!!!!—COMPOSITE VER. KA CYBASTER 完全玩評報告

Thanks Ki! Add marks for your report! :)

Although I'm worried about its QC but got it 2 hours before... Still checked more than 1X boxes but don't know what will happened after I opened it.............. God bless me............. :(
回復 47# Douglas.M.Saint

大大,隻隻都總係有點點點點點問題~><~始終好難找到隻100%無事既~
ANYWAY,呢次既CYBASTER玩上手個陣感覺唔錯,雖然係有進步空間,但係已經比以往既好好多~~:43:
Its look is OK! 心思思都想買隻玩下!
但係都係等下先!呢個月太多支出啦!特別重有隻大帝......
苛笣都幾傷!
好雄偉!:46:
官圖無限好...官圖無限好...
主體銀色比宣傳相片暗啞好多...

如果我買一定自己重噴...

不過如果$4XX都要自己重噴...咁不如買模型.....
:56:我以為係糖膠....點知係已上色既模型....
回復 53# mickeyandminnie

哈哈~~~糖膠即係食得個D嗎?~~:x
好雄偉!
炒價仙人 發表於 31-7-2011 12:54 AM

mine is more 雄偉XD

回復 55# KiraYamato0621

有D三級FEEL~~~~~~~~~~~~~~哈哈~~~~:x
大小眼及腳踝處刮傷:59:

about 14.5cm

和壽屋 grazon大小比較

壽屋 1/144比較

非常奇怪地, 店裏每盒看下去均是"縮頸", 但看樓主的相, 還算正常, 究竟頸部是否可向上伸展?
回復 58# zeon

縮頸只係包裝問題,拿出來玩個陣就可以伸番佢出來~~
頭像被屏蔽
&#36825;只&#39118;神即是新安洲的前身
多謝大大的report, 你講得岩, 如果上身可以收埋d 就更好la, 因為就咁睇變型之後只係個人訓底左再伸條野出泥, 呢方面就差d la, 如果其他系列出呢隻, 好多改善空間, 不過話時話, 各位大大認為呢隻會係超合金魂出嗎 ?