Toysdaily 玩具日報

樓主: muppetleung

[玩具報告] GX60 IN STOCKS

果然怨氣極重
樓主的報價方式同 TD 咁多年來各會員報價無乜分別
但而家就個個 post 都鬧樓主:38:
兩差兩已經比我想像中平左d架喇,我本來預佢三金找少少!
留番自用吧:51::67:
頂!結果福X就按樓主個價來賣!
其實大帝同那隻ex真三一都係比人抄到貴哂.唉!
其實大帝同那隻ex真三一都係比人抄到貴哂.唉!
gemini61128 發表於 28-7-2011 05:33 PM

咩都炒啦...  前幾日我見隻SHF 新一都貴過我買時27.5%...

我買都只係正常價,唔係特平
頂!結果福X就按樓主個價來賣!
yiquanken 發表於 28-7-2011 05:26 PM

福記賣幾多未必跟樓主個價既...
Every person has the right to give an opition. Just make sure they understood what is the topic about.
I was by pass Ins this afternoon and back home and realised lots of different answers
So everytime who ever make a price topic they are the boss right? or just a guess and create a problems
Just checked. 福X selling at @@*)
So am I the boss in 福X ????
New account = The boss???? anything related.
Axx Hxxx
福記開賣金毛時都16漁啦!
佢賣19漁就差唔多?
佢仲可能收都風出面間間賣廿幾漁未開大價囉!
比得起哩個價大有人在,福記唔休賣!只怕冇貨賣!
Ins 1/F

JP ver. @@*)
muppetleung 發表於 28-7-2011 12:51 PM

你係咪4 眼個位老細呀,定係另外一個呀:DD
剛行過福記見有沖入去一睇都係Lee個價,想都唔想即走人,有錢唔係敢嘥,講真實物唔係甘靚啫∼
頭像被屏蔽
剛行過福記見有沖入去一睇都係Lee個價,想都唔想即走人,有錢唔係敢嘥,講真實物唔係甘靚啫∼
kc4 發表於 28-7-2011 06:40 PM

哈哈!你同我一樣買唔到金毛,
所以成曰話佢唔靚!
到終一曰買到就會轉口架啦!
哈哈!你同我一樣買唔到金毛,
所以成曰話佢唔靚!
到終一曰買到就會轉口架啦!
麵包超人 發表於 28-7-2011 06:48 PM

我冇買金毛.. 因為留錢買大帝..HOHO